Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Tongue Aktör Lee Min Ho'nun Son Fotoğrafı Karışıklık Yarattı"O,kız arkadaşı mı?"[21.09.2012] glsm 14 31,702 Son Mesaj:05-22-2014 10:29 PM
  Lee Min Ho'dan Sınava Gireceklere Destek 01.11.2012 leylamira 23 16,665 Son Mesaj:05-22-2014 10:18 PM
  Lee Min Ho'nun Utandığı Anlar 19.11.2012 *minay* 24 23,492 Son Mesaj:09-03-2013 04:47 PM
  MinHo'nun Yapmayı En Çok Sevdiği Şey Çocukları Sevindirmek 27.12.2012 rabiyeBYX 21 15,155 Son Mesaj:07-23-2013 08:07 PM
Rainbow Kim He Sun ve Lee Min Ho Birbirlerine Karşı Sertçe Savaşıyorlar[17.09.2012] glsm 14 12,083 Son Mesaj:07-05-2013 12:34 PM
Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
K-Pop "İstilası" Devam Ediyor- Lee Min Ho'ya Merhaba Deyin.[15.09.2012]
Yazar Mesaj
glsm Çevrimdışı
Çevirmen
****

Mesajlar: 254
Üyelik Tarihi: May 2012
Rep Puanı: 19
Mesaj: #1
Heart K-Pop "İstilası" Devam Ediyor- Lee Min Ho'ya Merhaba Deyin.[15.09.2012]
 
facebook share twittershare
K-Pop "istilası" devam ediyor- Lee Min Ho'ya merhaba deyin.

[Resim: d3bvl.jpg]

Son hesaplama olarak, Koreli actor Lee Min Ho'nun dolabında 60 çift ayakkabı ve çok sayıda ceketi var. Belki yakında bu ayakkabıların bir kaçına ihtiyacı olabilir ama yıl bitmeden önce Filipinleri Bench'in
[bu da Filipinlerin ünlü bir markası] en yeni koreli cirocusu (desteklenen) olarak ziyarete gittiğinde ceketler buyük ihtimalle gereksiz olacak.

Bir çift benekli Chuck[bu da sanırım ayakkabının markası] , dar kot ve teal rengi pamuk bir gömlek [sizin için arştırma da yaptım bu renk için sevgili minozcanlarım :D :D kelime türkçeye "çamurcun" diye geçmiş çok iğrenç bir renk gibi geliyor değil mi ? hayır harika bir renk :D böyle hafif koyu yeşilimsi mavi bir renk :) ] üzerine koyu gri bir hırka giyen Lee, bir tercüman aracılığıyla "Yeni ceketler almayı seviyorum", "Ayrıca karakteristic olan ayakkabıları da biriktirmeyi seviyorum. Şu an gördüğünüz şey benim günlük halim. Çoğu zaman işte böyle giyiniyorum."

Filipin Pazarı'nın Koreli yıldızlar Dong Hae ve Si won'a olan sıcak karşılamasından sonra, Bench son cirocusu olarak "Boys Over Flowers ve City Hunter gibi popüler Tv dizilerinin yıldızı Lee ile sözleşme imzaladı. Manila menşeli [ hiçbir masraftan kaçınmadım ve yine araştırdım sevgili minozlar Manila Filipinlerin başkenti :) ] evrensel bir marka Temmuz ayı içinde bir zamanda Lee'nin çekimini denetlemek için bir raklamcı ve stilist ekibi gönderdi.

Fotoğrafı yakında tüm Filifinler'de bilbordlarına baştan sona ,Bench Kıyafet ve Bench Fix saç bakım ve şekillendirici ürünleri için reklam baskıları ve mağaza yanlarına sıçramış olacak.

26 yaşındaki ve son zamanlarda başka bir TV dizisi olan "FAITH"i çeken Lee "İlk kez olduğu için Manila'yı gezmeyi dört gözle bekliyorum.""Orada çok fazla hayranım olduğunu duydum

DÜNYA ÇAPINDAKİ FENOMEN

[Resim: d3bxg.jpg]

Suyen Copr.'nın CEO'su Ben Chan Brenc gibi bir marka için Lee Min Ho'yu ideal bir cirocu olarak görüyor. Bir şarkıcıdan çok bir aktör olmasına rağmen, ince yapısı, temiz cildi, karışmış saçı ve erkeksi gülüşüyle dünyaca fenomen haline gelmiş K-pop müzik türünü simgeliyor.

Chan, bir e-posta röportajında "K-pop, dünyanın nasıl sınırsız hale geldiği hakkında çokça konuşan gençler arasında bir alt kültürdür." "K-pop Bench için ideal bir araç çünkü Bench sınırsız bir dünyaya inanan evrensel bir markadır. K-pop fenomeniyle tanınmayı arzuluyoruz çünkü biz de aynı genç enerjiyi paylaşıyoruz." dedi.

Ayrıca Chan, popüler bir Koreli Ünlü haline gelmek, bir bakıma, bugünlerde Korelilerin burada yaşamak için, iş için, çalışmak ya da emekli olmak için Filipinlere akınını da yansıtıyor diye ekledi. Onların varlıkları, yavaşça ülkenin ekonomisine katkıda bulunarak ve devamlı olarak onun kültürüyle karışarak yıllar boyunca büyüdü.

"Bizim cirocumuz olarak Lee Min Ho'ya sahip olmak, Filiphin-Kore kültür ilişkisi için bir kafa sallama. Bizim pop kültürümüzü etkileyenlerin sadece yerel ünlüler ya da Batılı ünlüler olmadığını gerçeğini farkediyoruz. Bu aynı zamanda Asyalı Yıldızlar. 21.yy'ın Asyalı yüzyılı olduğunu söylüyorlar ve sanırım bu doğru."

GÖZE ÇARPAN ÇEKİCİLİK

[Resim: d3c05.jpg]

Chan, İdeal bir cirocu olma çok çekici ya da popüler birisiyle anlaşma meselesi değildir sadece, dedi. Bench aynı zamanda göze çarpan bir çekicilikle ilginç kişilikler için sürekli uyanıktır.

"Böyle bir girişim Bench'in evrensel vizyonunu daha da toplayıp tamamlayacak, dedi. " Bu demek oluyor ki; bir Avrupalı,Amerikalı, Japon ve hatta bir Koreli bile kimya orda olduğu sürece Bench'in bir modeli olabilir. Bilinen mutlâk bir çeşit sihir vardır ki dünyadaki herhangi biri markanın ruhuyla samimi ilişkisi yüzünden Bench'in elçisi olabilir."

Lee Min Ho belki evrensel bir yıldız olma yolundadır, ama konu belli soruları cevaplamaya geldiğinde menejerleriyle kurduğu çizgisinine devam ediyor. Aşk hayatının ayrıntıları, biri için, medyaya sınırlı ve kapalı olması onun Bench kontratında olduğu gibi kesin noktalardan.

Chan, kontratın başlangıçta bir yıl üzerine kurulduğunu ve Tv reklamları hariç her şeyi içerdiğini belirtti. Chan , anlaşmanın Lee'nin Bench Body'nin iç çamışır pozlarını içerip içermediği hakkında bilgi vermeyi reddetti.

"Sadece beklemeli ve görmelisiniz" dedi.



GÜNDELİK VE ŞIK

[Resim: d3bzs.jpg]

Lee Min Ho kontratı imzalamsının hemen ardından Bencg'in Filipinlerde ne kadar ünlü olduğunu öğrendi. Ama Lee ve grubu daha Suyen Corp.ile anlaşma imzalamadan önce bile çoktan markayı sevmişti.

"Bench'i seviyorum çünkü gündelik ama şık." dedi."Özellikle şimdi, bir kaç fotoğraf çekimi setinde giydikten sonra Bench'in sunduğu tarz gerçekten tercih ettiğim tarzlardan biri."

Lee renkli ve dar kot ile temel kravat ve gömlek eşleşmeleri dahil 12 farklı görünüm denedi. Ürün için, büyük bir seyirci kitlesi için mükemmel olan çok yönülülüğü ve göze çarpan çekiciliğine değiniyor.

Lee Min Ho "Her zaman renkli pantolon giymem, ama durum resmi görünmemi gerektirmiyorsa, bir tane giymem sorun olmaz." dedi. "Bench'in son görünümleri güneşli bir günde mükemmel, özellikle tema parkına gidecekmişim gibi hissttiğimde.

Siyaha düşkün olmasına rağmen, "sevimli" renkler giyinmeyi de umursamııyor. Örme gömlekler ve dağınık ya da salaş görüm üzerine hırkalar gibi "günlük ve temiz" tarzı tercih ediyor. Bu günlerdeki büyük bir çoğunluk yıldızın tersine, Lee Min Ho bir stiliste bağlı değil.
"Ama ne zaman kıyafet için alışverişe gitsem yanımda bir stilist vardır." diye itiraf etti. "Bu ikinci bir görüş için yardımcı oluyor."

YÜKSEK DEĞERLER

[Resim: d3c1u.jpg]

Lee Min Ho aynı zamanda erkekler arasında konu modaya geldiğinde aynı gelişen güven ve özgürlüğü de fark etti. Erkekler, bu günlerde giyindikleri tarz ve görünüşleri hakkında daha da ilgili olmaya başladılar. Geçmişin aksine, birçok erkek kendilerine dikkat etme ve görünüşleri hakkında artık utangaç gibi değiller.

"Fiziksel olarak kendilerine dikkat eden erkeklerin daha yüksek değer grupları olduğuna inanıyorum. Çünkü kendilerine nasıl değer vereceklerini bildikleri için, muhtemelen diğerlerine de nasıl daha fazla değer vereceklerini bilirler." dedi.

Kariyerine gelince, Lee Min Ho onun yoluna gelen çeşitli rol ve iş gösterilerini hoş karşılıyor. Şu an özel bir planı yok, ama bulunduğu her projede elinden gelenin en iyisini vereceğine dair bir söz vermiş kendisine.

"Hâlâ gencim ve önceliğim daha iyi bir aktör olmaya odaklanmak." dedi. "Ve iyi bir aktör olmanın kısmı farklı rol tiplerine açık olmaktır. Ayrıca arkadaşlarımdan ve hayranlarımdan gelen önerileri de hoş karşılar ve değer veririm."

Lee'yi memnun etmek çok da uzun sürmez. Bayanları cezbetmede asla başarısız olmayan yoğun ve hareketli bir kişi olarak O'nun harika bir gün düşüncesi diğer vatandaşlarla karşılaştırıldığında onlarınki kadar heyecanlı gelmez.

Geniş bir sırıtışla "Hiç iş gösterisi sözüm yoksa, hiç uykum kalmayana kadar kaybettiğim uykumu telâfi etmeye çalışırım." dedi "Benim için ideal bir gün 13- 14 saat uyumaktır."

çeviri: glsm
kaynak: lifestyle.inquirer

çeviriyi kullanacaklar MİNOZTURKEY diye belirtsin.
 
_______________________________________________________

You make me die die die !!
[Resim: kg4ry.jpg]
(Bu Mesaj 10-22-2012 02:46 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : glsm.)
09-16-2012 04:17 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
devran Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 267
Üyelik Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 53
Mesaj: #2
K-Pop "istilası" devam ediyor- Lee Min Ho'ya merhaba deyin.
 
Chan, kontratın başlangıçta bir yıl üzerine kurulduğunu ve Tv reklamları hariç her şeyi içerdiğini belirtti. Chan , anlaşmanın Lee'nin Bench Body'nin iç çamışır pozlarını içerip içermediği hakkında bilgi vermeyi reddetti.

"Sadece beklemeli ve görmelisiniz" dedi.

Hahaha minho ve iç çamaşırı öyle pozlar vereceğini hiç sanmıyorum nedense :D
 
_______________________________________________________

Birini gerçekten sevdin mi yaşı ne kadar uzakta olduğu boyu kilosu sadece lanet birer sayıdır.
[Resim: photo.php?fbid=664399706921241&s...mp;theater]
09-16-2012 05:11 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
besra Çevrimdışı
Adminoz
*******

Mesajlar: 3,422
Üyelik Tarihi: Feb 2011
Rep Puanı: 85
Mesaj: #3
K-Pop "istilası" devam ediyor- Lee Min Ho'ya merhaba deyin.
 
Canım ellerine sağlık harika bir röportaj olmuş :) yorumlarında renk katmış ^^ ama konu belli soruları cevaplamaya geldiğinde menejerleriyle kurduğu çizgisinine devam ediyor. Aşk hayatının ayrıntıları, biri için, medyaya sınırlı ve kapalı olması onun Bench kontratında olduğu gibi kesin noktalardan.eskiden konuşurdu ne olduda artık konuşmuyor? Minho ve iç çamaşırı öyle poz vereceğini sanmıyorum ama muallakta bırakmışlar valla merak ettim şimdi :)) Minho global bir star marka için tabiki Minho'yu seçersinin bütün markaları 1 numara yaptı bebeğim :) ayrıca giyim tarzına hastayım bunuda belirtmeden geçemiyeceğim :)
 
_______________________________________________________

[Resim: 4sGRCjk.gif?1]
09-16-2012 05:27 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
glsm Çevrimdışı
Çevirmen
****

Mesajlar: 254
Üyelik Tarihi: May 2012
Rep Puanı: 19
Mesaj: #4
RE: K-Pop "istilası" devam ediyor- Lee Min Ho'ya merhaba deyin.
 
(09-16-2012 05:11 PM)devran Yazılan: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.Chan, kontratın başlangıçta bir yıl üzerine kurulduğunu ve Tv reklamları hariç her şeyi içerdiğini belirtti. Chan , anlaşmanın Lee'nin Bench Body'nin iç çamışır pozlarını içerip içermediği hakkında bilgi vermeyi reddetti.

"Sadece beklemeli ve görmelisiniz" dedi.

Hahaha minho ve iç çamaşırı öyle pozlar vereceğini hiç sanmıyorum nedense :D

hiç hiç ihtimal vermiyorum yaa , yapmaz yapmaz :) :)
 
_______________________________________________________

You make me die die die !!
[Resim: kg4ry.jpg]
09-16-2012 05:29 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
glsm Çevrimdışı
Çevirmen
****

Mesajlar: 254
Üyelik Tarihi: May 2012
Rep Puanı: 19
Mesaj: #5
RE: K-Pop "istilası" devam ediyor- Lee Min Ho'ya merhaba deyin.
 
(09-16-2012 05:27 PM)besra Yazılan: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.Canım ellerine sağlık harika bir röportaj olmuş :) yorumlarında renk katmış ^^ ama konu belli soruları cevaplamaya geldiğinde menejerleriyle kurduğu çizgisinine devam ediyor. Aşk hayatının ayrıntıları, biri için, medyaya sınırlı ve kapalı olması onun Bench kontratında olduğu gibi kesin noktalardan.eskiden konuşurdu ne olduda artık konuşmuyor? Minho ve iç çamaşırı öyle poz vereceğini sanmıyorum ama muallakta bırakmışlar valla merak ettim şimdi :)) Minho global bir star marka için tabiki Minho'yu seçersinin bütün markaları 1 numara yaptı bebeğim :) ayrıca giyim tarzına hastayım bunuda belirtmeden geçemiyeceğim :)

teşekkür ederim^^, beklettim fazlasıyla @_@

bu özel hayat kısmı sanırım Bench'in hassas olduğu bir nokta ki contrata koymuşlar.

sırf ilgi artsın diye söylememişler bence fenalar :D :D
son iki cümlene şiddetle katılıyorumm :) :)
 
_______________________________________________________

You make me die die die !!
[Resim: kg4ry.jpg]
09-16-2012 05:31 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
besra Çevrimdışı
Adminoz
*******

Mesajlar: 3,422
Üyelik Tarihi: Feb 2011
Rep Puanı: 85
Mesaj: #6
RE: K-Pop "istilası" devam ediyor- Lee Min Ho'ya merhaba deyin.
 
(09-16-2012 05:31 PM)glsm Yazılan: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.
(09-16-2012 05:27 PM)besra Yazılan: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.Canım ellerine sağlık harika bir röportaj olmuş :) yorumlarında renk katmış ^^ ama konu belli soruları cevaplamaya geldiğinde menejerleriyle kurduğu çizgisinine devam ediyor. Aşk hayatının ayrıntıları, biri için, medyaya sınırlı ve kapalı olması onun Bench kontratında olduğu gibi kesin noktalardan.eskiden konuşurdu ne olduda artık konuşmuyor? Minho ve iç çamaşırı öyle poz vereceğini sanmıyorum ama muallakta bırakmışlar valla merak ettim şimdi :)) Minho global bir star marka için tabiki Minho'yu seçersinin bütün markaları 1 numara yaptı bebeğim :) ayrıca giyim tarzına hastayım bunuda belirtmeden geçemiyeceğim :)

teşekkür ederim^^, beklettim fazlasıyla @_@

bu özel hayat kısmı sanırım Bench'in hassas olduğu bir nokta ki contrata koymuşlar.

sırf ilgi artsın diye söylememişler bence fenalar :D :D
son iki cümlene şiddetle katılıyorumm :) :)

Bench'le alakası yok MinHo vede menajeri bu konuda artık soru sorulmasını istemiyor bunu farkettim MinHo eskiden birşey derdi şüphelendirdi beni :) canım tekrar teşekkürler ^^
 
_______________________________________________________

[Resim: 4sGRCjk.gif?1]
09-16-2012 05:42 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
gülminho Çevrimdışı
ProjectTeam
****

Mesajlar: 985
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 35
Mesaj: #7
K-Pop "istilası" devam ediyor- Lee Min Ho'ya merhaba deyin.
 
çeviri için teşekkürler gülsümcüm çok güzel bir röportaj olmuş her noktaya değinmiş :)ne giyse yakışıyor valla giyim tarzı favorim çok yakışıyor herşey ve iç çamaşırı konusu böyle bir şey yapacağına ihtimal vermem ama yaparsada yani gözlerimiz bayrama eder heheh :))) ama yapmaz sanmıyorum :)
 
09-16-2012 05:47 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 




Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobil Versiyon | RSS
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50]