Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Tongue Aktör Lee Min Ho'nun Son Fotoğrafı Karışıklık Yarattı"O,kız arkadaşı mı?"[21.09.2012] glsm 14 27,313 Son Mesaj:05-22-2014 10:29 PM
  Lee Min Ho'dan Sınava Gireceklere Destek 01.11.2012 leylamira 23 11,252 Son Mesaj:05-22-2014 10:18 PM
  Lee Min Ho'nun Utandığı Anlar 19.11.2012 *minay* 24 18,436 Son Mesaj:09-03-2013 04:47 PM
  MinHo'nun Yapmayı En Çok Sevdiği Şey Çocukları Sevindirmek 27.12.2012 rabiyeBYX 21 10,153 Son Mesaj:07-23-2013 08:07 PM
Rainbow Kim He Sun ve Lee Min Ho Birbirlerine Karşı Sertçe Savaşıyorlar[17.09.2012] glsm 14 8,924 Son Mesaj:07-05-2013 12:34 PM
Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Min Ho “Birkaç Gün Uyumak İstiyorum” Dedi 31.10.2012
Yazar Mesaj
binaryy Çevrimdışı
Adminoz | Twitter |
*******

Mesajlar: 1,242
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 49
Mesaj: #1
Lee Min Ho “Birkaç Gün Uyumak İstiyorum” Dedi 31.10.2012
 
facebook share twittershare
[Resim: fgn8v.jpg]

Lee Min Ho, dizinin bitmesi üzerine düşüncelerini açıkladı.
30 Ekim’de Lee Min Ho Faith’in son çekimini yaptı. O çekici bir karakteri canlandırdı, Choi Young, onun ilk tarihi dizi karakteriydi. Lee Min Ho:”Diziyi sevdikleri için hayranlarıma ve seyircilere minnettarım. Ayrıca, son 6 aydır çok çalıştıkları için ekibe de çok minnettarım. ”

Lee Min Ho ayrıca şunları ekledi:”Herkes için çok zordu, ama tüm oyuncular ve ekip hiçbir şikayet olmadan işbirliği içinde çalıştı. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Bir aktör olarak her zaman benim için en önemli parça izleyiciler olduğunu düşünmüşümdür, bu yüzden her zaman en iyisini yapmaya çalıştım. Hiçbir pişmanlığım olmadı. ”

Lee Min Ho ayrıca diğer oyunculara da teşekkür etti. Özellikle Kim Hee Sun için şunları söyledi:” O benden çok daha tecrübeli ama o beni sanki onun arkadaşıymışım gibi gördü, bu yüzden çok rahat hissettim.”

Yoğun çekim programıyla ilgili Lee Min Ho:” Son 6 aydır çok çalışıyordum. Sıcak bir şeyler yemek ve birkaç gün uyumak istiyorum. Bence herkes çok iyi bir iş çıkardı.” dedi. Faith’in son bölümü 10.1 oranında reyting yaptı.


Çeviri: binaryy
Kaynak: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.


Sayfalara ve sitelere alıntı yapmak isteyenlerin çeviren kişinin adını belirtip MinozTurkey'den alıntıdır diye belirtmeleri gerekir.
 
_______________________________________________________

[Resim: ss2ln.gif][Resim: s64r2.gif]

Şu bakışların......
(Bu Mesaj 11-03-2012 02:51 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : *minay*.)
10-31-2012 06:06 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
mutlu çiğdem Çevrimdışı
Adminoz | Forum |
*******

Mesajlar: 4,792
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 194
Mesaj: #2
Lee Min Ho “Birkaç Gün Uyumak İstiyorum” Dedi 31.10.2012
 
çok çalıştın çok yoruldun inşallah emeğinin karşılığını alırsın bol bol dinlen şimdi hakettin iyi uykular kuzuşum çeviri için teşekkürler
 
_______________________________________________________

[Resim: 353b4wl.gif]
10-31-2012 06:15 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
kübra kılınç Çevrimdışı
VlP Üye
*****

Mesajlar: 2,239
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 82
Mesaj: #3
Lee Min Ho “Birkaç Gün Uyumak İstiyorum” Dedi 31.10.2012
 
Gerçekten de 3 gün boyunca hiç uyanmadan (tuvalete bile gitmeden) uyuyabileceğine inanıyorum :D :D bol bol dinlen Min Ho'm :))
 
_______________________________________________________

[Resim: 554814_10151125624314927_247533669_n.jpg]
10-31-2012 09:10 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
hacerminoz Çevrimdışı
ProjectTeam
****

Mesajlar: 946
Üyelik Tarihi: Sep 2012
Rep Puanı: 13
Mesaj: #4
Lee Min Ho “Birkaç Gün Uyumak İstiyorum” Dedi 31.10.2012
 
ay kıyamam nekadar yorulmuş çeviri için teşekkürler^^
 
10-31-2012 09:10 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
bal_böceği Çevrimdışı
Adminoz | Forum |
*******

Mesajlar: 8,115
Üyelik Tarihi: Jun 2011
Rep Puanı: 116
Mesaj: #5
Lee Min Ho “Birkaç Gün Uyumak İstiyorum” Dedi 31.10.2012
 
dizideki uyumaları gibi 3 gün
uyu bakalım hak ettin teşekkürler çeviri için :)
 
_______________________________________________________

[Resim: tumblr_mug5f4VoJ41r9zq5ro1_250.gif]

Spoiler:
[Resim: tumblr_muim6dQbgO1s7vpl4o2_500.gif]
10-31-2012 12:33 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Ezgiminho Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 251
Üyelik Tarihi: Aug 2012
Rep Puanı: 12
Mesaj: #6
Lee Min Ho “Birkaç Gün Uyumak İstiyorum” Dedi 31.10.2012
 
Uyu canım benim :D bende inanırım yani bir 3gün iyidir :D Teşekkürler
 
_______________________________________________________

[Resim: 418376_10151155299698156_1424338088_n.jpg]
asla pes etme, pes edersen kaybedersin!Minho aşkına gülümse :)))
10-31-2012 05:01 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
MLS LEE MIN HO Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 57
Üyelik Tarihi: Jul 2012
Rep Puanı: 11
Mesaj: #7
Lee Min Ho “Birkaç Gün Uyumak İstiyorum” Dedi 31.10.2012
 
uyusun bakalım :)
 
_______________________________________________________

[Resim: 34epbgy.jpg]

Kimseyi görmedim ben senden daha güzel
Kimseyi tanımadım ben senden daha özel
10-31-2012 05:29 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 




Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobil Versiyon | RSS
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50]