Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  LeeMinHo Chow Yun Fat'e Meydan Okuyor Mark Gor Olarak Oynamak İstiyor şuleeminho 6 3,720 Son Mesaj:03-23-2015 06:08 PM
Tongue Aktör Lee Min Ho'nun Son Fotoğrafı Karışıklık Yarattı"O,kız arkadaşı mı?"[21.09.2012] glsm 14 29,436 Son Mesaj:05-22-2014 10:29 PM
  Lee Min Ho'dan Sınava Gireceklere Destek 01.11.2012 leylamira 23 13,916 Son Mesaj:05-22-2014 10:18 PM
  Heechul 2013'ün en iyi çifti olarak Lee Min Ho ve Choi Jin Hyuk'u seçti asleem 9 6,580 Son Mesaj:12-27-2013 11:44 AM
  Lee Min Ho'nun Utandığı Anlar 19.11.2012 *minay* 24 21,279 Son Mesaj:09-03-2013 04:47 PM
Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Min Ho: ” Filipnlere ziyaretimi iş olarak hissetmiyorum” 20.11.2012
Yazar Mesaj
binaryy Çevrimdışı
Adminoz | Twitter |
*******

Mesajlar: 1,242
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 49
Mesaj: #1
Lee Min Ho: ” Filipnlere ziyaretimi iş olarak hissetmiyorum” 20.11.2012
 
facebook share twittershare
[Resim: qLisU.jpg]

2009 yılının popüler dizisi Boys Over Flowers ile birçok kadının kalbini çalan Güney Koreli aktör Lee Min Ho, Cuma gecesi Araneta Coliseum’da Filipinli hayranlarına düzenlediği “Hayran Buluşması” sırasında onlardan çılgın, coşkulu ve samimi tepkiler aldı.

City Hunter dizisinin Koreli çapkınını ortaya çıkınca Big Dome, 10.000 hayran çığlığı ile sarsıldı.
Üniversite öğrencisi olan Jennifer Pangilinan, o ve arkadaşının sabah erkenden saat 6’da Araneta’da en iyi yeri kapmak için sıraya girdiklerini söyledi. Pangilinan coşkulu bir şekilde ;“Buraya gelmesini uzun zamandır bekliyoruz, onun canlı olarak görmeyi ve onunla aynı havayı solumayı asla kaçıramazdım.” dedi.

Etkinlikte öncelikli performans popüler genç K-Pop gruplarından Wonder Girls ve Super Junnior oldu. Ama gecenin sahibi kesinlikle Min Ho oldu.Min Ho’nun sahneye çıkmasına yakın sağır eden çığlıklar Big Dome ‘u kapladı. O gülümsedi, el salladı ve geleneksel Filipin yemeği adobo’yu denemek istediğini ifade etti. 25 yaşındaki aktör, Filipin yerel giyim markası Bench’in uluslararası modellerinden biri.

Bu arada bir önceki basın toplantısında, Min Ho;”Umarım bir sonraki dizim biraz daha az ciddi olacak ve benim doğal eğlenceli aynı zamanda şapşal yanımı göreceksiniz.” dedi. “Daha hafif bir yönümü gösterecek bir rolde oynamayı umuyorum. Son iki dizim ağır ve karanlıktı. Bu kadar çok gergin bir kişiyi canlandırmak istemiyorum, aynı gerçek hayatta olduğum gibi sakin ve rahat bir kişiyi canlandırmak istiyorum.” Perşembe akşamki Makati Shangri-La’daki basın toplantısında sunucu ve tercüman Sam Oh aracılığıyla bu duygularını ifade etti.

Min Ho ‘nun oynadığı “ağır ve karanlık” roller, City Hunter’da babasının katillerini araştıran özel ajan rolü, aksiyon dolu fantastik dizi Faith’de ise kendini Kral’ı korumaya adamış, zaman yolculuğu yapabilen bir Goyeo savaşçısı olan Choi Young rolüdür.

Faith, Kore’de geçen Ağustos ayında yayınlanmaya başlamıştı ve geçtiğimiz Ekim ayında final yaptı. ABS-CBN diziyi satın aldığını ve çok yakında yayınlanmaya başlayacağını duyurdu.
Geçen Ağustos’ta Kore’de bir çok programda yaptığı röportajlarda, Min Ho, saatlerce çekimlerle uğraştığı için yedi kilo verdiğini itiraf etmişti.

Basın konferansında, Min Ho giydiği gömlek, hırka ve sade kot içinde fark edilir şekilde zayıftı.
Bir ay önce Twitter’da, Faith’in bittiği için çok memnun olduğunu ve artık eve dönüp ev yemekleri yiyip saatlerce uyumak istediğini söylemişti.

Basın konferansında, Min Ho, Manila’ya ziyaretinin sadece hayranlarıyla buluşmak için bir fırsat olmadığını ayrıca onun için dinlenme fırsatı da olduğunu söyledi.
“Filipinler'e gitmek-çünkü coğrafik olarak çok yakın- iş gibi hissettirmiyor. Eğer buraya gelirsem, bunu iş gibi hissetmeyeceğimi biliyorum ama bu hep bir tatil gibi olacak.” hayallerin erkeği böyle demişti.

Filipin seyahatinin en unutulmaz yanının Filipinlilerin misafirperverliği olduğunu söyledi. Min Ho; ” Filipinliler dünyada sıcak kanlılıklarıyla ve misafirperverlikleriyle bilinirler. Çok uzaklarda olduğum halde beni daima destekledikleri ve hep yanımda oldukları için onlara çok minnettarım. Filipin’e tekrar gelebilme fırsatını bulmak için daha çok çalışmam gerektiğini hissediyorum.”

Onun Perşembe günü ülkeye gelişi Twitter gündeminde bir numara oldu ve TV kanalları Ninoy Aquino uluslararası hava alanındaki hayranlarının kalabalığını klipler halinde yayınladılar.

Min Ho, Bench’e , onu yeni reklam yüzü olarak tercih ettikleri için şükranlarını sundu. Bench’in reklam yüzü olmasının en iyi yanının devasa reklam panolarında kendi yüzünü görmek olduğunu söyledi. “Bench’i ilgi çekici olduğu için seçtim. Kıyafet tarzını çok sevdim, iyi bir seçim yaptığımı hissediyorum ve benim tarzıma da çok uydu.” dedi.

Ona Bench için ne tür tasarım yaratacağı sorusu sorulduğunda, Min Ho esprili bir yanını da gösterdi. “Bench olduğu sürece sadece Bench markalı bir gömlek olacak.” diyerek basın toplantısındakileri de kahkahaya boğdu. ”Ayrıca gökkuşağı renklerini kullanacağım yani gökkuşağı çizgili bir gömlek olacak” diyerek ekledi.

Ona ne tür kadın giyimini seksi bulduğu sorusu sorulduğunda, Min Ho, kendini nasıl koruması gerektiğini bildiği ve kıyafetleri üzerindekileri taşıyabildiği sürece onun bikini ya da basit bir elbise giymesi önemli değil dedi. “Kendini rahatsız edecek tarzda fazla açık giyinmek zorunda değil” dedi. Ve son olarak Min Ho, uzun saçlı kızlardan hoşlandığını söyledi.


Çeviri: binaryy
Kaynak: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.


Sayfalara ve sitelere alıntı yapmak isteyenlerin çeviren kişinin adını belirtip MinozTurkey'den alıntıdır diye belirtmeleri gerekir.
 
_______________________________________________________

[Resim: ss2ln.gif][Resim: s64r2.gif]

Şu bakışların......
11-20-2012 09:14 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
gülminho Çevrimdışı
ProjectTeam
****

Mesajlar: 985
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 35
Mesaj: #2
Lee Min Ho: ” Filipnlere ziyaretimi iş olarak hissetmiyorum” 20.11.2012
 
çok teşekkürler canımmmm süperdiii ellerine sağlık :)
Filipin seyahatinin en unutulmaz yanının Filipinlilerin misafirperverliği olduğunu söyledi. Min Ho; ” Filipinliler dünyada sıcak kanlılıklarıyla ve misafirperverlikleriyle bilinirler. Çok uzaklarda olduğum halde beni daima destekledikleri ve hep yanımda oldukları için onlara çok minnettarım. Filipin’e tekrar gelebilme fırsatını bulmak için daha çok çalışmam gerektiğini hissediyorum.” bu kısıma çok üzüldüm min ho bide böyleyiz ama sen bir gelsen ahhh :(
''Ona ne tür kadın giyimini seksi bulduğu sorusu sorulduğunda, Min Ho, kendini nasıl koruması gerektiğini bildiği ve kıyafetleri üzerindekileri taşıyabildiği sürece onun bikini ya da basit bir elbise giymesi önemli değil dedi. “Kendini rahatsız edecek tarzda fazla açık giyinmek zorunda değil” dedi. Ve son olarak Min Ho, uzun saçlı kızlardan hoşlandığını söyledi.'' bu kısmada ayrı bittin benim saçım uzunnn min ho kestirmiyorum şidette uzatıyorum hehe :)yalnız kadındaki sexylik anlayışını çok beğendimmmm :)
 
(Bu Mesaj 11-20-2012 09:33 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : gülminho.)
11-20-2012 09:32 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
besra Çevrimdışı
Adminoz
*******

Mesajlar: 3,422
Üyelik Tarihi: Feb 2011
Rep Puanı: 85
Mesaj: #3
Lee Min Ho: ” Filipnlere ziyaretimi iş olarak hissetmiyorum” 20.11.2012
 
Lee Min Ho;”Umarım bir sonraki dizim biraz daha az ciddi olacak ve benim doğal eğlenceli aynı zamanda şapşal yanımı göreceksiniz.” kesin romantik komedi ay şimdiden heyecanlandım :)

Kendini rahatsız edecek tarzda fazla açık giyinmek zorunda değil” dedi. Ve son olarak Min Ho, uzun saçlı kızlardan hoşlandığını söyledi. üstüne basa basa diyor hep açık giyiniminden hoşlanmıyormuş MinHomuz :P yengeç burcu erkeği kıskançtır belki ondan MinHo kadınlar konusunda zevkli uzun saç sevdiğine göre keke :) MnHossi beni kız arkadaşın olarak al please Kekekeke :PP Arzu döktürüyorsun ne güzel çeviriler öyle MinHodam döktürüyor
 
_______________________________________________________

[Resim: 4sGRCjk.gif?1]
11-20-2012 09:38 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
binaryy Çevrimdışı
Adminoz | Twitter |
*******

Mesajlar: 1,242
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 49
Mesaj: #4
RE: Lee Min Ho: ” Filipnlere ziyaretimi iş olarak hissetmiyorum” 20.11.2012
 
(11-20-2012 09:38 PM)besra Yazılan: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.Lee Min Ho;”Umarım bir sonraki dizim biraz daha az ciddi olacak ve benim doğal eğlenceli aynı zamanda şapşal yanımı göreceksiniz.” kesin romantik komedi ay şimdiden heyecanlandım :)

Kendini rahatsız edecek tarzda fazla açık giyinmek zorunda değil” dedi. Ve son olarak Min Ho, uzun saçlı kızlardan hoşlandığını söyledi. üstüne basa basa diyor hep açık giyiniminden hoşlanmıyormuş MinHomuz :P yengeç burcu erkeği kıskançtır belki ondan MinHo kadınlar konusunda zevkli uzun saç sevdiğine göre keke :) MnHossi beni kız arkadaşın olarak al please Kekekeke :PP Arzu döktürüyorsun ne güzel çeviriler öyle MinHodam döktürüyor

Minhoshiimiz döktürmüş ben mi döktürmicem :DD en seviğim kısımlara değinmişşin sen de :D haha Mihoshiii aradığın uzun saçlı gayet usturuplu kızlar burda yanlış yerlerde takılıyorsun hayatım:DD
 
_______________________________________________________

[Resim: ss2ln.gif][Resim: s64r2.gif]

Şu bakışların......
11-20-2012 09:46 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
binaryy Çevrimdışı
Adminoz | Twitter |
*******

Mesajlar: 1,242
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 49
Mesaj: #5
RE: Lee Min Ho: ” Filipnlere ziyaretimi iş olarak hissetmiyorum” 20.11.2012
 
(11-20-2012 09:32 PM)gülminho Yazılan: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.çok teşekkürler canımmmm süperdiii ellerine sağlık :)
Filipin seyahatinin en unutulmaz yanının Filipinlilerin misafirperverliği olduğunu söyledi. Min Ho; ” Filipinliler dünyada sıcak kanlılıklarıyla ve misafirperverlikleriyle bilinirler. Çok uzaklarda olduğum halde beni daima destekledikleri ve hep yanımda oldukları için onlara çok minnettarım. Filipin’e tekrar gelebilme fırsatını bulmak için daha çok çalışmam gerektiğini hissediyorum.” bu kısıma çok üzüldüm min ho bide böyleyiz ama sen bir gelsen ahhh :(
''Ona ne tür kadın giyimini seksi bulduğu sorusu sorulduğunda, Min Ho, kendini nasıl koruması gerektiğini bildiği ve kıyafetleri üzerindekileri taşıyabildiği sürece onun bikini ya da basit bir elbise giymesi önemli değil dedi. “Kendini rahatsız edecek tarzda fazla açık giyinmek zorunda değil” dedi. Ve son olarak Min Ho, uzun saçlı kızlardan hoşlandığını söyledi.'' bu kısmada ayrı bittin benim saçım uzunnn min ho kestirmiyorum şidette uzatıyorum hehe :)yalnız kadındaki sexylik anlayışını çok beğendimmmm :)

Rica ederim canım:)) Adam zevk sahibi eğer kadınım üzerindeki kıyafeti kaldırabiliyosa ne giydiği önemli degil diyo ama bi yandan da açık giyinmek zorunda da degil diyo seni gidi seni içinde Maço Minhoshii taşıyo da çaktırmamaya çalışıyo yerim onu. Benim saçım da uzundu bundan sonra asla makas vurdurmam AgAgAgAg
 
_______________________________________________________

[Resim: ss2ln.gif][Resim: s64r2.gif]

Şu bakışların......
(Bu Mesaj 11-20-2012 09:50 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : binaryy.)
11-20-2012 09:49 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
rabiyeBYX Çevrimdışı
Adminoz | Forum |
*******

Mesajlar: 4,488
Üyelik Tarihi: Jun 2011
Rep Puanı: 153
Mesaj: #6
RE: Lee Min Ho: ” Filipnlere ziyaretimi iş olarak hissetmiyorum” 20.11.2012
 
(11-20-2012 09:14 PM)binaryy Yazılan: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor. Min Ho;”Umarım bir sonraki dizim biraz daha az ciddi olacak ve benim doğal eğlenceli aynı zamanda şapşal yanımı göreceksiniz.” dedi. “Daha hafif bir yönümü gösterecek bir rolde oynamayı umuyorum. Son iki dizim ağır ve karanlıktı. Bu kadar çok gergin bir kişiyi canlandırmak istemiyorum, aynı gerçek hayatta olduğum gibi sakin ve rahat bir kişiyi canlandırmak istiyorum.”

“Kendini rahatsız edecek tarzda fazla açık giyinmek zorunda değil” dedi. Ve son olarak Min Ho, uzun saçlı kızlardan hoşlandığını söyledi.


işte bu yaa eğer film olmazsa romantik komedi bir dizi olsun istiyordum ve sanırım öyle olacak^^ inanmazsınız saçlarımı kestirmeyi düşünüyordum hani herkeste varya Rihanna modeli okadar kısa değil tabi ama kesinlikle kararımı değiştirdim uzun kalsın keke iyikide kestirmemişim :)) ellerine sağlık canım... keşke sınavda Minho ile ilgili soru sorsalardı kesin 100 alırdık^^
 
_______________________________________________________

[Resim: 123456789_zpsb3cdc269.gif]
єη ιуιѕι вυ мυ؟ємιη мιѕιη؟
[Resim: choco%20tatl_zpsny7z3r7w.gif]
11-20-2012 10:14 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
besra Çevrimdışı
Adminoz
*******

Mesajlar: 3,422
Üyelik Tarihi: Feb 2011
Rep Puanı: 85
Mesaj: #7
RE: Lee Min Ho: ” Filipnlere ziyaretimi iş olarak hissetmiyorum” 20.11.2012
 
(11-20-2012 09:46 PM)binaryy Yazılan: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.
(11-20-2012 09:38 PM)besra Yazılan: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.Lee Min Ho;”Umarım bir sonraki dizim biraz daha az ciddi olacak ve benim doğal eğlenceli aynı zamanda şapşal yanımı göreceksiniz.” kesin romantik komedi ay şimdiden heyecanlandım :)

Kendini rahatsız edecek tarzda fazla açık giyinmek zorunda değil” dedi. Ve son olarak Min Ho, uzun saçlı kızlardan hoşlandığını söyledi. üstüne basa basa diyor hep açık giyiniminden hoşlanmıyormuş MinHomuz :P yengeç burcu erkeği kıskançtır belki ondan MinHo kadınlar konusunda zevkli uzun saç sevdiğine göre keke :) MnHossi beni kız arkadaşın olarak al please Kekekeke :PP Arzu döktürüyorsun ne güzel çeviriler öyle MinHodam döktürüyor

Minhoshiimiz döktürmüş ben mi döktürmicem :DD en seviğim kısımlara değinmişşin sen de :D haha Mihoshiii aradığın uzun saçlı gayet usturuplu kızlar burda yanlış yerlerde takılıyorsun hayatım:DD

Yani biz varız oğlummm
 
_______________________________________________________

[Resim: 4sGRCjk.gif?1]
11-20-2012 11:35 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 




Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobil Versiyon | RSS
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50]