Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Lee Min Ho Esquire 19.08.2021 Röportajı mutlu çiğdem 1 2,228 Son Mesaj:09-13-2021 02:40 PM
  XingKong Star TV'de Yayınlanan Minho ve Kim Joon Röportajı mutlu çiğdem 0 1,415 Son Mesaj:12-12-2020 11:13 PM
  XingKong Star Tv'de Lee Min Ho&Kim Joon Röportajı (eski röportaj) asleem 6 7,706 Son Mesaj:08-26-2014 08:52 PM
  SportsSeoul Ropörtajı 20/06/2014 leylamira 15 11,363 Son Mesaj:07-07-2014 02:52 PM
  Lee Min Ho KNTV Ropörtajı leylamira 7 9,063 Son Mesaj:07-07-2014 02:43 PM
Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 1 Oy - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Min Ho -- Haziran 2012 CeCI Röportajı -- 30.05.2012
Yazar Mesaj
craze Çevrimdışı
Adminoz | Çeviri |
*******

Mesajlar: 247
Üyelik Tarihi: Apr 2011
Rep Puanı: 25
Mesaj: #1
Lee Min Ho -- Haziran 2012 CeCI Röportajı -- 30.05.2012
 
facebook share twittershare
[Resim: Lee-Min-Ho-Cover-Ceci-Magazine-June-2012.jpg]

Nisan'ın ortalarında yağmurlu bir günde Lee Min Ho ile bir araya geldik. 'Boys Over Flowers' dizisinde oynadığı Gu Jun Pyo rolü sayesinde popülerliğinin zirvesine çıktı ve 'City Hunter' sayesinde dikkatleri yeniden üstüne çekmeyi başardı. Aradan 3 yıl geçti ( BOF'tan sonra ) ve o şimdi 26 yaşında harika bir oyuncu. Bu yaz Ceci, 26 yaşındaki Lee Min Ho'nun hikayesini sizinle paylaşıyor.

'Boys Over Flowers', 3 yıl önce Lee Min Ho ve Gu Jun Pyo ile tanışmamızı sağladı. 3 yıl sonra, Gu Jun Pyo'yu düşündüğünde Lee Min Ho neler hissediyor olabilir?
"Gu Jun Pyo geçmişte kaldı, güzel bir anı halini aldı. Üzerinden 3 seneden daha fazla zaman geçmiş gibi hissediyorum. Ama hala o çekimleri düşündüğümde, heyecanlanıyorum. Çekim süreci çok zorlu olsa da, heyecan dolu güzel bir anı olarak kalıyor."

Shanghai'dayken Innisfree'nin yeni yüzü Lee Min Ho ile yakın bir iletişim kurduk. Çekimler yazın başladığı Nisan ayının ortalarındaydı ve tesadüfen, bütün gün yağmur yağdı. Lee Min Ho tek kelime etmeden hızlı adımlarla sete geldi, sessizce kameranın önünde dikildi, ekrandaki fotoğrafları çok konsantre olmuş bir şekilde inceledi, çekim alanına geri döndü ve fotoğraf çekiminin başlamasını bekledi. Sette Mandarin, İngilizce ve Korece gibi farklı dillerin birleşimi vardı. Setteki atmosferi ısıtmak için tekno müzik çalındı. Arada bir yağmur damlalarının sesi duyulabiliyordu, o duygu harikaydı. O (Lee Min Ho) da aynı duyguları hissetmiş midir?

[Resim: Lee-Min-Ho-Ceci-Magazine-June.png]

CeCI: 'boys Over Flowers' tan sonra her yıl sadece bir projede çalışıyorsunuz. Bir projeye karar verme hızınız oldukça yavaş. Bu sizin kişiliğinizi yansıtır mı? Mesela çok sabırlı ve yavaş biri misiniz?
Lee Min Ho: Evet, herhangi bir konuda aceleci davranmanın iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Dizi çekmek tek başınıza yaptığınız bir iş değildir. O yüzden bence durup beklemek çok önemli.

CeCI: Bugün Ceci dergisi için yapılan fotoğraf çekiminde çok az konuştunuz. Normalde sessiz biri misinizdir?
Lee Min Ho: Siz benim çalışırken ortaya çıkan yüzümü gördünüz. Çok konuşkan biri olmasam da, çok sessiz biri olduğum da söylenemez. ( gülüyor)

CeCI: Bir röportajınızda 'sıradan biri olmak' istediğinizi söylediniz. Ancak ünlü olduktan sonra hayatınızda ve kişiliğinizde bazı değişiklikler oldu, değil mi?
Lee Min Ho: Tabiiki oldu. Önceden gördüğüm insanları selamlamaktan hiç çekinmezdim, ama şimdi bunu yapmak benim için zor. İnsanları selamlamak iyi birşey mi yoksa kötü birşey mi diye değerlendiriyormuşum gibi görünmek istemem. Bu yüzden yeni biriyle tanıştığımda, yaklaşıp selam vermek için elimden geleni yapacağım. Aslında biz oyuncular, bizden farklı kulvarda çalışan kişilerle tanışıyormuşuz gibi görünmeyiz.

[Resim: Lee-Min-Ho-Ceci-Magazine-June-2012-Issue.png]

CeCI: Yeni diziniz 'Faith' gizem ve fantastik öğelerle dolu bir dizi. Tarihi bir dizi olduğu için giyim, makyaj ve konuşma tarzı açısından modern dizilerden tamamıyla farklı olacak. Çekimlerle ilgili endişeleriniz var mı?
Lee Min Ho: Fazla endişelenmiyorum. Modern dizilerin yerine gizem ve fantastik öğeleri tercih ediyorum. İzleyicilere farklı bir tarihi dizi sunmak istiyorum, bu yüzden izleyicileri dizinin içine nasıl çekeceğim konusunda düşünerek zaman geçiriyorum. Senaryo çok ilginç; karakterlerin konuşma tarzı, davranışlar, kıyafetler, normal tarihi dizilerle karşılaştırıldığında, farklı bir çekiciliğe sahip olacak.

CeCI: 'Faith' de general Choi Young karakterini oynayacaksınız. Bu karakteri nasıl oynacağınızı düşündünüz mü? İzleyiciler 'Faith'deki aksiyon sahnelerinin 'City Hunter'daki kadar iyi olacağını umabilirler, değil mi?
Lee Min Ho: Bu tarihi karakter üzerinde çok fazla odaklanmak istemiyorum. Normal bir dizi karakteriymiş davranacağım ve öyle oynayacağım. Senaryo, tarihten bazı sahneleri göstererek karakteri tam olarak tasvir etmeyi amaçlıyor. Bunun; karakteri daha doğal canlandırmamda yardımı olacağına inanıyorum. Aksiyon sahnelerine gelince; 'City Hunter'dakinden farklı şeyler sergileyeceğim, bu yüzden izleyicilerin beklediğine değecektir.

CeCI: 'Boys Over Flowers'taki Gu Jun Pyo ve 'Personal Taste'deki Jeon Jin Ho ile karşılaştırıldığında, 'City Hunter'daki Lee Yun Sung çekiciliğinizi ve oyunculuk yeteneğinizi sergilemenizde size daha çok yardımı dokunan bir karakter. Lee yun Sung hakkında ne düşünüyorsunuz?
Lee Min Ho: 'City Hunter' oynadığım ilk aksiyon dizisiydi. Bu dizinin çekimlerinde fiziksel olarak değil de, daha çok duygusal ve psikolojik açıdan yorulduğumu hissediyorum. Mesela Yun Sung ve babası arasında geçen bir kavga sahnesinde, " Kim Sang Joon sunbae öfkesini tüm gücüyle gösterirken, ben de Lee Yun Sung'un öfkesini o şekilde gösterebilir miyim?" şeklinde çok soru oluyordu kafamda ve kafamı karıştırıyordu.

[Resim: Lee-Min-Ho-Ceci-Magazine-June-2012.png]

CeCI: SNS'de yapılan bazı yorumları okuyunca kırıldığınızı duydum. Örneğin; "Gu Jun Pyo karakterini oynarken kullandığın saç şeklini sevmiyorum.","Lee Yun Sung'u yenebilirim." vb.. Bunların dışında, etkilendiğiniz başka yrum veya cevap var mı ?
Lee Min Ho: Ah, bu yorumlar beni hiç incitmiyor. Beni incitmek yerine, daha çok ilginç geliyorlar. Açıkçası ben de Gu Jun Pyo'nun saç stilini ilk yaptıklarında kötü hissettim. SNS'de Çinli hayranlar benden "oğulları"ymışım gibi bahsediyor, bence çok ilginç.

CeCI: 'City Hunter' Çin'de online izleme ve indirme sitelerinde zirvede. 'Boys Over Flowers'ın aksine, seksi Lee Min Ho'yu ortaya çıkaran dizi 'City Hunter' oldu. Buna siz de şaşırdınız mı? Lee Min Ho=Lee Yun Sung görüşü hakkında iki ülke hayranları arasında fark var mı?
Lee Min Ho: Koreli ve Çinli hayranlar hemen hemen aynı görüşe sahip oluyorlar. Milletler farklı olsa da aynı şeyi düşünüyorlar ve dizilerinde de hemen hemen aynı konuları işlerler. Romantik Kore dizileri denizaşırı ülkelerde yayınlandıktan sonra güzel eleştiriler aldığında çok şaşırmayız, normal birşeydir. Ancak, 'City Hunter' ın konusu (teması) normal bir diziden farklı olduğu için, Çin'de bu kadar ilgi göreceğini hiç düşünmemiştik. Bu diziyi destekleyenlere çok minnettarım.

CeCI: Yaklaşık olarak Facebook'ta 5 Milyon, Weibo'da da 4 Milyon takipçiniz var. Sizin ağzınızdan çıkacak sözleri ve hareketlerinizi yakından takip eden çok sayıda insan var. Bu üzerinizde baskı oluşturuyor mu?
Lee Min Ho: Çok fazla baskı altında hissetmiyorum. Son günlerde nadiren paylaşım yapıyorum. Arada sırada fotoğraf yükleyip, hayranlarıma iyi dileklerimi iletsem de; son zamanlarda daha çok başkalarını takip ediyorum ya da belki işimle ilgili resim ve videolar paylaşıyorum.

[Resim: 04.jpg?w=479]

CeCI: Innisfree için çektiğiniz "İlk Aşk" kısa filmi mükemmel ilgi gördü. Hayranlar sadece kendi fotoğraflarını yükleyip isimlerini yazıyor ve böylece sizin ilk aşkınız olabiliyorlar. Tek başınıza çekim yaparken utandınız mı?
Lee Min Ho: Oynarken, kamerada başka birinin olduğunu hayal ettim. Bence fotoğraf yükleyip isim yazmak ilginç bir fikir. Proje sonunda videoda tek başıma kalmıyorum,birçok insan bana katılıyor. Bu yeni ve ilginç bir deneyim. Videoyu hayranlarla tamamlamak çok anlamlı geliyor bana ve bu çok güzel bir anı olacak.

CeCI: Hallyu yıldızı olduktan sonra, hayranların üzerinde olumlu bir etki bıraktınız. HAyranlarınızla ilgili yeni bir hedef ve planınız var mı?
Lee Min Ho: Hayranlarım benim adım altında çok iyi şeyler yapıyorlar. Denizaşırı ülkelerdeki hayranlar da olsa Koreli hayranlar da olsa, güzel şeyler yapmak için biraraya geldiklerinde mutlu oluyorum. Şu anda bir planım olmasa da, daha sonra hayranlarımla anlamlı birşeyler yapabileceğimi umuyorum. Toprakların çölleşmesini engellemek amacıyla Innisfree'nin "Milyon Ağaç Projesi" kampanyasına katılmak bence çok anlamlı bir girişim, sizce de öyle değil mi?

CeCI: Hangi giyim tarzını tercih edersiniz? Asyalı erkeklerin moda tarzı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Lee Min Ho: Rahat ve düzenli kıyafetleri tercih ederim. Hmm....Asyalı erkeklerin moda tarzına gelirsek; bence çok geniş bir konu oldu, bu soruyu cevaplamak zor. ( gülüyor ) Her ülkenin kendi karakteristik özellikleri vardır. Benim görüşüm; yaz geliyor, giyinip süslenmeden önce egzersize zaman ayırın, vücudunuzu kuvvetlendirin, temiz ve düzenli kıyafetler giyinin. Şapka ya da güneş gözlüğüyle tamamlarsanız iyi olacaktır ya da bazı basit aksesuarlarla.

[Resim: 08.jpg?w=479]

Lee Min Ho sayesinde Ceci'nin moda, güzellik ve yaşam bölümlerinden personeller biraraya gelme şansı yakaladı. Kore'deki editör onunla tanışabilmek için önceki gün ilk uçakla Shanghai'ya geldi. Çin'deki editörler hazırlıklar için iki gün önce Beijing'den Shanghai'ya geldi.
Setteki atmosfer beklenenden çok daha iyiydi. Güzellik bölümünün editörü MinHo'nun güzel cildi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. MinHo kibarca beğendiği birkaç Innisfree ürününü önerdi ve tüm personele içtenlikle veda etti. MinHo setten ayrıldıktan sonra, dışarıda sevinçe çığlık atan hayran kitlesiyle karşılaştı. Çinli hayranlarına gülümseyerek el salladı ve arabasına atlayıp ordan ayrıldı. Hayranlardan oluşan büyük kalabalık, tıpkı Kore'deki hayranlar gibi, onu takip etti. Gitmesini istemiyorlardı ve o anda bile özlemeye başladılar.

Kaynak: loveghs.wordpress.com
Çeviri: craze


Sayfalara ve sitelere alıntı yapmak isteyenler çeviren kişinin adını belirtip MinozTurkey'den alıntıdır diye belirtmeleri gerekir.


İngilizce çeviride tuhaflıklar vardı bu ikinci kez başıma geliyor :D :D
Beğenmeniz dileğiyle :))
 
_______________________________________________________

[Resim: tumblr_lz39slA4tw1r6zx2ao1_500.gif]
(Bu Mesaj 05-30-2012 03:50 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : craze.)
05-30-2012 03:44 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Lee_Min_Ho Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 1,202
Üyelik Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 145
Mesaj: #2
RE: Lee Min Ho -- Haziran 2012 CeCI Röportajı -- 30.05.2012
 
Çeviri için teşekkürler :)
 
_______________________________________________________

Her zaman gülümse ^^
05-30-2012 03:51 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
rabiyeBYX Çevrimdışı
Adminoz | Forum |
*******

Mesajlar: 4,488
Üyelik Tarihi: Jun 2011
Rep Puanı: 153
Mesaj: #3
RE: Lee Min Ho -- Haziran 2012 CeCI Röportajı -- 30.05.2012
 
kaç yıl geçti üzerinden neden hala Gu Jun Pyo ile ilgili sorular soruyorlar anlamıyorum Faith hakkında daha fazla bilgi alabilseydik keşke..."Senaryo çok ilginç; karakterlerin konuşma tarzı, davranışlar, kıyafetler, normal tarihi dizilerle karşılaştırıldığında, farklı bir çekiciliğe sahip olacak." demiş daha çok merak etmeye başladım^^
ellerine sağlık Sevdacım teşekkürler
 
_______________________________________________________

[Resim: 123456789_zpsb3cdc269.gif]
єη ιуιѕι вυ мυ؟ємιη мιѕιη؟
[Resim: choco%20tatl_zpsny7z3r7w.gif]
05-30-2012 03:58 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
esr@ Çevrimdışı
ProjectTeam
****

Mesajlar: 902
Üyelik Tarihi: Apr 2011
Rep Puanı: 51
Mesaj: #4
RE: Lee Min Ho -- Haziran 2012 CeCI Röportajı -- 30.05.2012
 
ben faithi iyice merak etmeye başladım :) çeviri için teşekkürler^^
 
_______________________________________________________

[Resim: 938184a2gw1e8oh21p4cmg209q05hwmp.gif]
05-30-2012 04:43 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Neseli Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 1,326
Üyelik Tarihi: Sep 2011
Rep Puanı: 38
Mesaj: #5
RE: Lee Min Ho -- Haziran 2012 CeCI Röportajı -- 30.05.2012
 
Fotoğraflar olsun röportaj olsun çook güzel :)
Çeviri için teşekkürler :)
 
_______________________________________________________

[Resim: 86096178.gif]

Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,
Duyduğum en derin sevgi senin eserin,
Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin,
Ve kurduğum en güzel hayal sensin Minhomm
05-30-2012 04:54 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
kübra kılınç Çevrimdışı
VlP Üye
*****

Mesajlar: 2,239
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 82
Mesaj: #6
RE: Lee Min Ho -- Haziran 2012 CeCI Röportajı -- 30.05.2012
 
(05-30-2012 03:58 PM)rabiyeBYX Yazılan: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.kaç yıl geçti üzerinden neden hala Gu Jun Pyo ile ilgili sorular soruyorlar anlamıyorum Faith hakkında daha fazla bilgi alabilseydik keşke..."Senaryo çok ilginç; karakterlerin konuşma tarzı, davranışlar, kıyafetler, normal tarihi dizilerle karşılaştırıldığında, farklı bir çekiciliğe sahip olacak." demiş daha çok merak etmeye başladım^^
ellerine sağlık Sevdacım teşekkürler

evet ya bitmiş gitmiş hala Jun Pyo'yu soruyorlar.
sürekli senaryonun ilginç olduğunu söylüyor zaten ilk baştada senaryoyu çok beğendiğini ve onu çok etkilediğini söylüyor. fazlasıyla merak etmeye başladım. bir an önce gelse de ağustos biz de merakımızı gidersek ve Min Ho'muzu görsek :D
 
_______________________________________________________

[Resim: 554814_10151125624314927_247533669_n.jpg]
05-30-2012 06:55 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
besra Çevrimdışı
Adminoz
*******

Mesajlar: 3,422
Üyelik Tarihi: Feb 2011
Rep Puanı: 85
Mesaj: #7
RE: Lee Min Ho -- Haziran 2012 CeCI Röportajı -- 30.05.2012
 
Röportaj yine harikaydı daha farklı sorular sorun yaa hep aynı mesela sinema filminde neden oynamıyor senaryomu güzel değil yoksa beklemekmi istiyor MinHo'yu bulmuşsunuz hep aynı sorular sormayın artık BOF'la ilgili sorular sıktı kaç kere cevap verecek aynı soruları soracaksınız hiç röportaj yapmayın daha iyi yeni dizisi Faith'i daha bir merak ettim '''''''' Senaryo çok ilginç; karakterlerin konuşma tarzı, davranışlar, kıyafetler, normal tarihi dizilerle karşılaştırıldığında, farklı bir çekiciliğe sahip olacak." demiş ayyy meraktan çatlarım daha iki ay var ^^ yanlız fotoğraflar şahane Sevda ellerine sağlık teşekkürler ^^
 
_______________________________________________________

[Resim: 4sGRCjk.gif?1]
05-30-2012 10:52 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 




Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobil Versiyon | RSS
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50]