Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  XingKong Star Tv'de Lee Min Ho&Kim Joon Röportajı (eski röportaj) asleem 6 4,257 Son Mesaj:08-26-2014 08:52 PM
  SportsSeoul Ropörtajı 20/06/2014 leylamira 15 6,150 Son Mesaj:07-07-2014 02:52 PM
  Lee Min Ho-KNTV Röportajı asleem 16 6,883 Son Mesaj:07-07-2014 02:37 PM
  Lee Min Ho Sina Röportajı 2.Kısım asleem 13 6,324 Son Mesaj:07-07-2014 02:33 PM
  Lee Min Ho L'Optimum Röportajı leylamira 22 8,855 Son Mesaj:07-07-2014 02:25 PM
Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Min Ho KNTV Ropörtajı
Yazar Mesaj
leylamira Çevrimdışı
(Usta Çevirmen)
*****

Mesajlar: 163
Üyelik Tarihi: Sep 2012
Rep Puanı: 20
Mesaj: #1
Lee Min Ho KNTV Ropörtajı
 
facebook share twittershare


[Resim: 10274036_733631936676204_5925994481661384639_n.jpg]


Soru 1:İki gündür hayran buluşması yapıyordun.Düzgün bir şekilde bitirmek nasıl hissettirdi?

Cevap 1:Hayranlarımla vakit geçirmekten her zaman mutluluk duydum.Ama bana çok kısa bir süreymiş gibi geldi.Uzun zaman sonra istenen ve yapılan bir konserdi ve hayranlarımla olabilidiğim için memnunum.Onlardan güç alıyorum ve bundan çok mutluyum.

[Resim: 10253951_733632140009517_8481184795986397265_n.jpg]


Soru 2:Konserden aklında kalan bir anı bize söyler misin?

Cevap 2:Bir hayranın sorduğu soruya kağıda yazarak cevap veren bir köşe vardı.Soru öpücük vermekle ilgiliydi.( gülüyor) Mikrofondan öpücük sesini taklit etmeye çalıştım. (yine gülüyor)
Kurayı kazanan annesiyle gelmiş erkek bir hayrandı ve bu an hep aklımda kalacak.



Soru 3:Konsere gelemeyen hayranların için bir şey söylemek ister misin?

Cevap 3:Diğer herkesle çok güzel vakit geçirdim ama oraya gelemeyenleri de düşündüm.Ve en kısa zamanda bir etkinlik daha planlamaya karar verdim.Böylece hep beraber güzel zaman geçirebiliriz.


[Resim: 10250210_733631990009532_7926854323711335851_n.jpg]


Soru 4:Bu arada "Heirs" 27 Nisan'da yayınlanacak.Bize biraz anlatır mısın?

Cevap 4:"Heirs" gençliği , arkadaşlığı ve aşkı anlatan bir gençlik dizisi olacak.Bence temiz ve saf aşkın varlığı hakkında düşünme fırsatı bulmamıza izin verecek.Bu bir kalp çarpıntısının hikayesi.



Soru 5:Biraz da karakterinden bahseder misin ,lütfen?

Cevap 5:Oynadığım karakter , Kim Tan , çok büyük bir şirketin varisi durumunda.Ama o sırtında ağır bir yük olan bir lise öğrencisi.O evlilik dışı bir çocuk ve yalnızlıkla ,mutsuzlukla acı içinde yaşıyor.Bir kıza aşık oluyor.Zor durumda bile sevdiğine tutunmaya çalışan karizma bir adam.


[Resim: 10271530_733632036676194_3070465410875145830_n.jpg]



Soru 6:Karakterinle benzer noktalarınız var mı?

Cevap 6:Bi iş yapmaya karar verdiğimde bu o işten çabucak kurtulmak istemeye benziyor.Değerlerimiz ve iyi olmaya inancımız genel olarak benziyor.


Soru 7:"Boys Over Flowers"tan beri ilk kez liseli rolü oynadın ama üniforma hala çok yakışıyor.Bunun sırrı ne?


Cevap 7:Rol belli olduğundan beri nasıl yapacağım hakkında endişeliydim.Bana göre genç görünmenizi sağlayan şey saçlarınızın siyah olması.Aksi takdirde olmaz.İşte bu bence genç görünmeye yardım eder. (gülüyor)


[Resim: 10151281_733632066676191_8476572552424405157_n.jpg]


Soru 8: Bu yakışıklılık için her zaman kullandığın bir yöntemin var mı?

Cevap 8:Güzelliğe ilgim yok çünkü bunun için fazla erkeksiyim.Bu gibi şeyleri kontrol etmeyi sevmem.Bence en iyi yöntem stressiz yaşamak iyi yemek ve su içmek. (gülüyor)


Soru 9:Rolünü oynarken kendi lise yıllarına dair anılarını hatırladın mı?

Cevap 9:Benim geçmişim tamamen farklıydı.Hiç bir şey hakkında düşünmezdim.Bazen bilinçli davranırdım.Ama bir yetişkin olarak bu durumda ne yapman gerektiğini bilirsin.Fakat gençlikte bilemezsin.Senaryoyu okuduğumda sadece duygulara odaklandım ve en iyi şekilde oynamaya çalıştım.


Soru 10:Aklında kalan bir sahne veya replik var mı?

Cevap 10:Çoğu insana göre "Seni seviyor muyum?" ya da "Devam et" önemli birer replik.Bence Kim Tan'ın kendisiyle ilgili gerçeği açıkladığı sahne daha akılda kalıcıydı.



[Resim: 10172605_733631890009542_846926547949303819_n.jpg]



Soru 11:Yardımcı oyuncuyla uyumun nasıldı?

Cevap 11:Son kez , yaşıtım oyuncularla birlikte okul üniforması giymek için son şansım olduğunu düşündüğüm için bu üzücüydü.Arkadaş edinebildim ve çekimlerden fırsat bulduğum kısa zamanlarda bile onları topladım ve konuştum.Bunun gibi önemsiz şeyler bile olsa akılda kalıyor.


Soru 12:Lütfen bize dizinin vurgulamak istediği noktayı anlat?

Cevap 12:"Heirs" gençlerin aşkını anlatan bir diz ama aynı zamand aşk hakkında düşünmeye de itiyor.Aşkla ilgili anıları canlandırıyor.Şuan bahar mevsimindeyiz ve bu da tam bahara uygun bir dizi.Lütfen tereddüt etmeden izleyin.



[Resim: 1374812_733631960009535_9120440346784139983_n.jpg]



Soru 13:Lütfen bize gelecek planlarından bahset?

Cevap 13:"GANGNAM BLUES"un çekimleri Kore'ye döndüğümde başlayacak.Kendimi çekimlere adamak istedim.Fakat sonradan anladım ki bu yıl oldukça doluyum.Üstelik konseri de yapma istiyordum.Belirlenmiş bir plan yok ama eğer şansım olursa yıl sonuna kadar hepsiyle tanışmış olmak istiyorum.



[Resim: 10246565_733632100009521_3687710325172132292_n.jpg]


Soru 14:Son olarak hayranlarına bir mesajın var mı?

Cevap 14:Hey millet! Bu yıl heyecan verici olacak.Kendinize dikkat edin ve sizinle tekrar görüşene kadar sağlıkla kalın. Arigatagozaimasu (Japonca söylemiş.)










kaynak:Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.
çeviri:Leylamira








Sayfalara ve sitelere alıntı yapmak isteyenler çeviren kişinin adını belirtip MinozTurkey'den alıntıdır diye belirtmeleri gerekir.
 
04-23-2014 09:38 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
mutlu çiğdem Çevrimdışı
Adminoz | Forum |
*******

Mesajlar: 4,792
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 194
Mesaj: #2
Lee Min Ho KNTV Ropörtajı
 
"Soru 8: Bu yakışıklılık için her zaman kullandığın bir yöntemin var mı? Cevap 8:Güzelliğe ilgim yok çünkü bunun için fazla erkeksiyim.Bu gibi şeyleri kontrol etmeyi sevmem.Bence en iyi yöntem stressiz yaşamak iyi yemek ve su içmek. (gülüyor)" Güzelliğe ilgim yok.İlgin yokken böyleysen bide ilgi duysan halimiz ne olurdu acep :D bence de fazlasıyla erkeksisin eline sağlık canım
 
_______________________________________________________

[Resim: 353b4wl.gif]
04-23-2014 10:38 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Minozya Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 71
Üyelik Tarihi: Nov 2013
Rep Puanı: 29
Mesaj: #3
Lee Min Ho KNTV Ropörtajı
 
"Değerlerimiz ve iyi olmaya inancımız genel olarak benziyor"
İyi olmaya inancını ve seni seviyoruz Minhomm...
 
_______________________________________________________

İyi olmaya olan inancını & eğlenceli muzip yönünü...her halini sevdiğim adam... Varlığın bana umut veriyor ve yaşama sevincimi artırıyor. Hep böyle kal, hep cana yakın...
(Bu Mesaj 04-23-2014 11:07 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Minozya.)
04-23-2014 11:06 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
yoona Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 1,026
Üyelik Tarihi: Jan 2013
Rep Puanı: 115
Mesaj: #4
RE: Lee Min Ho KNTV Ropörtajı
 
e senden dunyada birtane(m) olunca bu sozlerin bizi sana daha cok aşık ediyor=)
 
_______________________________________________________

[Resim: m7p7r.gif]
Gözlerine..
04-23-2014 11:23 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
arzu düzenli Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 3,110
Üyelik Tarihi: Jul 2013
Rep Puanı: 536
Mesaj: #5
RE: Lee Min Ho KNTV Ropörtajı
 
Bu cocuk yuzunden akili dengemi yitirdim...
Ellerine saglik
 
_______________________________________________________

[Resim: 4karyG.gif]
04-23-2014 11:32 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
ziyaretçi Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 968
Üyelik Tarihi: Apr 2014
Rep Puanı: 110
Mesaj: #6
Lee Min Ho KNTV Ropörtajı
 
evet benimde cnm katılıyorum
 
04-24-2014 12:27 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
ziyaretçi Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 968
Üyelik Tarihi: Apr 2014
Rep Puanı: 110
Mesaj: #7
Lee Min Ho KNTV Ropörtajı
 
ben the heirs dizisini izledim uzun süredir forma giymemişti oppama neyi ne zaman giyse yakışır oppama laf yok <3<3<3<3OPPA LMH<3<3<3<3
 
04-24-2014 12:29 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 




Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobil Versiyon | RSS
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50]