Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Lee Min Ho:"Hayranlarım Benim Herşeyim." 9 Temmuz 2013 tugbafan 20 17,946 Son Mesaj:01-19-2021 02:04 PM
  Min Ho'yla Çok Özel Sohbet 28/08/2013 leylamira 27 21,480 Son Mesaj:07-07-2014 03:15 PM
  Yaşlandıkça daha iyi bir insan olmak isteyen adam Lee Min Ho! MinozNes 21 15,694 Son Mesaj:07-07-2014 03:13 PM
  LMH:Ben ve Lee Yoon Sung (City Hunter) Arasında Benzerlik Var 26.07.2013 EzgiLee 23 17,605 Son Mesaj:07-07-2014 02:52 PM
Big Grin LMH: 'Ritmik Hareketler', Dans Değil ! 21.07.2013 EzgiLee 28 17,315 Son Mesaj:06-30-2014 01:14 AM
Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 4 Oy - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Min Ho, Çiçek Çocuk’tan Lider Bir Adam’a Doğru 16.01.2013
Yazar Mesaj
binaryy Çevrimdışı
Adminoz | Twitter |
*******

Mesajlar: 1,242
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 49
Mesaj: #1
Lee Min Ho, Çiçek Çocuk’tan Lider Bir Adam’a Doğru 16.01.2013
 
facebook share twittershare
[Resim: 0gm3C.jpg]

Ünlü dizi Boys Over Flowers ile büyük çıkış yapan popüler Kore dizi yıldızı Lee Min Ho, tekrar tekrar aynı tarz rollerde oynayabilirdi. Fakat 25 yaşındaki aktör bunun yerine farklı rolleri hedeflemiştir ve onun “Minoz” olarak adlandırılan uluslararası hayranları onu sadakatle takip etmişlerdir. 2009 da Korenin hit dizisi Boys Over Flowers’da dalgalı saçlı Goo Joon Pyo olarak yıldızı parlayan Güney Koreli aktörden, yıllarca “kıvırcık saçlı çocuk” ya da “çiçek çocuk” olarak bahsedildi.

Dizi 19 ülkece yayınlandı, mega star haline dönüşen genç aktör hayranları ve hatta Kore’nin bir çok yetişkini tarafından gerçek ismiyle tanındı, bu Lee Min Ho için önümüzdeki yıllarda da Lee Min Ho olabilmesi için önemle planlanan bir kariyerdi.

Şuanda Lee 25 yaşında uluslararası tanınan bir aktör- lider bir adam, aslında dizisiyle popülerleşen “çiçek çocuk” terimi “yakışıklı çocuk” terimini tanımlamak için kullanılmıştır. Fakat dizideki kibirli Goo Joon Pyo, ayrıcalıklı belalı lise öğrencisinden romantik yufka yürekli bir çocuğa dönüşür. Aktörü bu karakterden ayırmak hala çok zor. Ancak aktör bunu umursamıyor gibi görünüyor. Lee ; “Bu kötü bir şey değil, dimi? ”, ”Birçok insan beni dizilerimde izledikten sonra kişiliğim hakkında hayal kurar. ”

Kötü çocuk gerçekten harika bir adama dönüşmüştür böylece Goo Joon Pyo, dizinin odak noktası olan bayan partneri Geum Jan Di’ye göre çabucak dizinin merkezi haline geldi. Gerçek hayatta da benzer şekilde, Lee Min Ho yeni parlayan bir yıldız olarak ortaya çıkarken, ünü daha çok yerleşmiş olan aktris Ku Hye Sun arka planda kalmaya başladı.

Lee Min Ho’nun Boys Over Flowers’daki büyük başarısı onun aldığı diğer rollerde daha seçici olmasına neden oldu. Lee; “Bu kesinlikle gurur duyacağım bir şey. Boys Over Flowers’dan beri birçok teklif alıyorum ve ayrıca bu benim hayran kitlemin de büyümesini sağlıyor ki en önemlisi de bu. Çünkü beni motive eden hayranlarımdır.”

Yine de Lee Min Ho’yu, Goo Joon Pyo’nun kalıcı görüntüsünden ayırmak kolay değildi. SBS’nin 2012 deki bir röportajında Lee Min Ho, kötü çocuk söylentileri üzerindeki düşüncesinden bahsetti. Lee;” İnsanlar benim devamlı içen ve çapkın olduğumu bir parti çılgını olduğumu düşünüyorlar.”, “Aslında çok fazla içki içmiyorum, çok nadir dışarı çıkarım ve evde kalmayı daha çok severim.”

Onun yoğun program göz önüne alındığında bu doğru olabilir, muhtemelen partiye ayırabilecek çok fazla boş zamanı yoktur. 2009’dan beri popüler, oldukça uzun boylu ve kısacık kesilmiş sportif saçlı aktör her yıl yeni bir dizi çekiyor ve rollerinin hepsi birbirinden çok farklı olmuştur. 2010’da Lee, Personal Taste dizisinde sevgilisi olacak olan kadın tarafından gay olarak yanlış anlaşılan yüksek hedefleri olan bir mimarı canlandırdı. Ondan sonraki yıl City Hunter’da soğuk bir suikastçıyı canlandırdı. Son olarak bir başka aksiyon dizisi olan Faith’de, zaman yolculuğu yapan bir Goryo savaşçısını canlandırdı.

Tüm dizileri büyük başarı sağlamadı ama her biri sadece onun ününü korumak yerine genç aktörün farklı yanlarını da gösterdi. O hırs, City Hunter dizi için SBS En İyi Mükemmellik ödülü ile ödüllendirildi. Lee ; “Bu, bir aksiyon dizisindeki 20 li yaşlarındaki bir aktör için olağandışıydı.”, “Bu benim için yeni bir meydan okuma oldu. City Hunter dizisi gibi bir aksiyon filminde oynamayı çok istiyorum.”

Lee Min Ho gibi popüler bir aktör için hala büyük bir filmde rol almaması oldukça şaşırtıcı, gerçi iki filmde küçük roller almıştı. Lee; “[Filmlerde oynamak] sürekli aklımda”, “Kariyerim boyunca devamlı dizi çekiyorum, ama bunun nedeni oynamak istediğim rollerin teklifini almamdır ve zamanlamasının da uygun olmasındandır. Eğer bir filmde oynayabileceğim doğru bir fırsat çıkarsa, her zaman başlamak için hazırım, zamanı önemli değil. ”

Hatta hiç bir filmde oynamasına rağmen, Lee Min Ho’nun uluslararası popülaritesi gittikçe artış gösteriyor. Faith’in hemen ardından hiç dinlenmeden geçenlerde küçük bir seyahat yaptı. Dizi bittikten sonra, hayranlarıyla buluşmak için 4 günlüğüne Filipinler/Manila’ya gitti. Binlerce insan onunla buluşmak için toplandı. Lee; “Çok şaşırmıştım ve çok mutlu oldum.”, “Bir sürü insan SNS (Sosyal Ağ Siteleri) yoluyla onların ülkelerine gelmemi istediklerini söylüyorlar ve ben de gitmek istiyorum.”

Koreli aktörler, basın etkinlikleri için nadiren dünya seyahatine çıkarlar, fakat Lee Min Ho Minoz’larını selamlamak için yurt dışına çıkmasıyla meşhurdur. Manila ziyaret sırasında ülkenin medyası , “Manila Lee Min Ho’ya aşık.” ve “Kore’nin yıkldızı ülkeyi sürpürdü geçti” gibi açıklamalar yaptı. Aralık ayında resmi bir hayran buluşması ve Faith tanıtımı için Yokohama/Japonya’ ya gitti. Onun “En iyi Hallyu Yıldızı” olarak 1 numaralı hedef olduğunu Japon dergisi 2012 Haziran ayında belirtti. Geçtiğimiz Nisan ayında Xian’daki Semir açılış etkinliğine katılmıştı fakat hayranları tarafından büyük izdiham olunca polis etkinliği iptal etmek zorunda kaldı.

Elbette yıldızın seyahatleri çok stratejik ve Kore dışındaki bir numaralı reklam anlaşmalarının getirdiği başarılar bu gerçeği yansıtmaktadır. Lee Min Ho ünlü Filipin giyim markası Bench’in yeni modeli oldu ve o Toyota’nın ünü temsilcisi olarak hizmet vermektedir. Hatta aktör Camry’nin kısa YouTube dizisinin yıldızıdır.

Birçok Hollywood yıldızı hayranlarına sıklıkla ilgi göstermekten kaçınmalarına rağmen, Lee Min Ho birçok sosyal ağ sitelerinde aktiftir, Facebook(6.4 milyon hayran) ve Twitter ( 1 milyon takipçi). O, hayranlarıyla doğrudan iletişim kurabilmek için bu tip medya araçlarını sevdiğini söyledi.

Koreli ünlüler için, gerçek yeteneklerinden çok güçlü bir hayran kitlesini korumak daha önemlidir. Bu endüstride hayranların sevdikleri ünlüleri gizlice takip etmesi çok normaldir, ayrıca hayranlar bunu iş olarak da görüyorlar. Lee Min Ho genellikle hayranlarına “değerli” olarak hitap eder ve destekçilerinin “benim güven kaynağım ve odak noktam” olduklarını söyler. O, yurtdışındaki hayranlarıyla daha iyi iletişim kurabilmek için personeline sürekli ona yeni diller ve deyimler öğretmesini söylediğini dedi. “Ben hayranlarımın sevgisiyle hayattayım” , bu gibi şeyler söylediğinde, Lee’yi ciddiye almak zor olsa da, toplum içinde Minoz’larından duyduğu memnuniyeti birçok kez belirttiği görünüyor, ya hayranlarının inanılmaz güçlerinin farkında ya da onlara gerçekten minnettar.

Çok ilgili ısrarcı hayranlarıyla nasıl üstesinden geldiğini sorduğumuzda, o politik olarak cevap verdi; “Hayranlarımdan birçoğu beni tanıyor, bu yüzden özel hayatımı yaşamak benim için çok zor ve benim aşırı tutkulu hayranlarım var.”, “Ama ben onlara nasıl içtenlikle saygı duyuyorsam onların da benim özel hayatıma aynı şekilde saygı duyacaklarına inanıyorum.”

Geçenlerde Manila basınına özeliyle ilgili konuşarak günün belirli saatlerinde kalabalığın en az olabileceği zamanlarda gizlice sinemaya gittiğini söyledi. “Hangi sinemaya ne zaman gideceğimin ustası oldum.”

Onun bu dikkati anlaşılabilir, Koreli ünlüler dünyanın ağ üzerinde en gelişmiş ülkesinde her şeyi anında alarm gibi haber veren çevrimiçi insanların üstesinde gelmek zorundalar. Skandallar kariyerin sonu olabilir ve çevrimiçi cadı avcılar (sasaenglerden bahsediyor) oldukça fazladır. Çok inatçı hayranlar hiç tereddütsüz ünlülere karşı düşmanlıklarıyla bilinirler, bu en başta 2PM’den Jay Park ve Epik High’dan Tablo ile kanıtlanmıştı, iki müzik yıldızı Amerika’daki skandalları ortaya çıkıp şöhretleri tersine döndüğünden dolayı çok zarar gördüler (Tablo,onun Stanford Ünivesitesi’ndeki kimlik bilgilerine dair her şeyini sorgulatan bir çevrimiçi cadının kurbanı oldu)

İlişki gibi bir şey olsa bile dikkatle özen gösterilmesi gerekir. Lee’nin City Hunter dizisindeki partneri Park Min Young’la olan ilişkisinin bitmesi çok fazla tepki almadı oldukça nötr karşılandı. İlişkileri sadece birkaç ay sonra bitti, ama bu iki popüler ünlünün ilişkilerini itiraf etmeleri hala unutulmadı. Beklide bu yüzden, Lee çalışan hayranlarıyla olan ilişkisinde oldukça dikkatlidir. Ve oynadığı rollerinin üzerindeki en büyük gücünün hayranları olduğunu hiç kimse inkâr edemez. Örneğin Faith, Lee senaryoyu tekrar alıp anlaşmayı imzalamaya karar verene kadar 3 yıl boyunca aktörlerle (Lee de dahil) çalışmalar oldu. Neredeyse hemen hemen, SBS kanalı City Hunter’ı televizyonun en çok izlendiği saatlerde yayınladılar.

Lee Min Ho sadece Kore eğlence sektörünün ilgisini çekmiyor onun ayrıca uluslararası devasa bir hayran kitlesi var bunun anlamı; eğer Lee Min Ho’nun bir dizisi Kore’de ilgi çekmezse, yayıncılar büyük kar yapmak için diziyi yurtdışına satabilir.

Hallyu yıldızı olan Lee Min Ho bile Kore dizilerinin yurtdışında oldukça ilgi görmesini anlayamıyor. Lee; “Bence Kore dizileri çok özel duygusal bir unsur içeriyor.” “Bunu kelimelerle anlatmak çok zor, aslında bunu hep hayranlarıma sormak istemişimdir.” Lee Min Ho’nun ününü bildiğimiz için mutlaka hayranlarına bu soruyu soracaktır.

Şuan için ona 2013’deki hedeflerini sorduğumuzda, onun cevabı tamamıyla genel oldu, belki de bu onun yaşındaki yükselen bir yıldızın geniş önü açık bir geleceğinin yansımasıdır. Gençlik hayali bir futbolcu olmak, olan Lee; “2013’te, çok çeşitli türlerde diziler ya da filmler çekmek istiyorum” dedi. “Benim hedefim iyi bir projede olmak ve farklı yanlarımı göstermek.”


Çeviri: binaryy
Kaynak: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.

Sayfalara ve sitelere alıntı yapmak isteyenlerin çeviren kişinin adını belirtip MinozTurkey'den alıntıdır diye belirtmeleri gerekir.
 
_______________________________________________________

[Resim: ss2ln.gif][Resim: s64r2.gif]

Şu bakışların......
01-16-2013 07:24 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Haley Çevrimdışı
Adminoz | Proje |
*******

Mesajlar: 221
Üyelik Tarihi: Aug 2012
Rep Puanı: 8
Mesaj: #2
Lee Min Ho, Çiçek Çocuk’tan Lider Bir Adam’a Doğru 16.01.2013
 
çok güzel bir yazı olmuş."Çiçek çocuktan lider bir adama doğru" bu söze bayıldım :) çeviri için çok teşekkürler kuzucum emeğine sağlık ^^
 
_______________________________________________________

[Resim: eULuhec.gif][Resim: qy198.gif]
01-16-2013 07:41 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
binaryy Çevrimdışı
Adminoz | Twitter |
*******

Mesajlar: 1,242
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 49
Mesaj: #3
RE: Lee Min Ho, Çiçek Çocuk’tan Lider Bir Adam’a Doğru 16.01.2013
 
(01-16-2013 07:41 PM)Haley Yazılan: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.çok güzel bir yazı olmuş."Çiçek çocuktan lider bir adama doğru" bu söze bayıldım :) çeviri için çok teşekkürler kuzucum emeğine sağlık ^^

Teşekkür ederim kuzum^^ Evet tam bir Lider Adam oldu ahh ahhhDbDb
 
_______________________________________________________

[Resim: ss2ln.gif][Resim: s64r2.gif]

Şu bakışların......
01-16-2013 07:43 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
rabiyeBYX Çevrimdışı
Adminoz | Forum |
*******

Mesajlar: 4,488
Üyelik Tarihi: Jun 2011
Rep Puanı: 153
Mesaj: #4
Lee Min Ho, Çiçek Çocuk’tan Lider Bir Adam’a Doğru 16.01.2013
 
" Eğer bir filmde oynayabileceğim doğru bir fırsat çıkarsa, her zaman başlamak için hazırım, zamanı önemli değil. " bunlar bizimde duymak istediğimiz sözler balımm ama ya sen çok titizlikle üstünde duruyorsun ve senaryoları beğenmiyorsun yada gerçekten iyi senaryolar gelmiyor??
“Bir sürü insan SNS (Sosyal Ağ Siteleri) yoluyla onların ülkelerine gelmemi istediklerini söylüyorlar ve ben de gitmek istiyorum.” acaba ne zaman bize cevap vermeyi düşünüyorsun?? çok merak ediyorum balım... bu isteğini pratiktede görmek isteriz :)
“Hangi sinemaya ne zaman gideceğimin ustası oldum.” ondan hiç şüphemiz yok zaten! gece gece mi gidiyorsun anlamadım ki?? dikkat ette yanlış filmlere gitme^^
~O, yurtdışındaki hayranlarıyla daha iyi iletişim kurabilmek için personeline sürekli ona yeni diller ve deyimler öğretmesini söylediğini dedi.~ hadi İnşallah Türkçe birkaç kelime, cümlede demiyorum bak kelime öğrenirsin balım :))

PMY ile ilgili ise.... hımm neyse o işler biraz karışık hiç konuşmasam daha iyi^^
Arzumm ellerine sağlık canım :) baya uzun bir röportajdı teşekkürler...
 
_______________________________________________________

[Resim: 123456789_zpsb3cdc269.gif]
єη ιуιѕι вυ мυ؟ємιη мιѕιη؟
[Resim: choco%20tatl_zpsny7z3r7w.gif]
01-16-2013 08:04 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
hacerminoz Çevrimdışı
ProjectTeam
****

Mesajlar: 946
Üyelik Tarihi: Sep 2012
Rep Puanı: 13
Mesaj: #5
Lee Min Ho, Çiçek Çocuk’tan Lider Bir Adam’a Doğru 16.01.2013
 
ooohh be bu rüprtaj bana iyi geldi. özlemişim ya :D evet o hayranlar biziz bizzz. :D ellerine sağlık bayağı emek vermişsin canım
 
_______________________________________________________

[Resim: tumblr_llxv69V77w1qde9t9o1_1280.jpg]
01-16-2013 08:10 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
binaryy Çevrimdışı
Adminoz | Twitter |
*******

Mesajlar: 1,242
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 49
Mesaj: #6
RE: Lee Min Ho, Çiçek Çocuk’tan Lider Bir Adam’a Doğru 16.01.2013
 
(01-16-2013 08:04 PM)rabiyeBYX Yazılan: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor." Eğer bir filmde oynayabileceğim doğru bir fırsat çıkarsa, her zaman başlamak için hazırım, zamanı önemli değil. " bunlar bizimde duymak istediğimiz sözler balımm ama ya sen çok titizlikle üstünde duruyorsun ve senaryoları beğenmiyorsun yada gerçekten iyi senaryolar gelmiyor??
“Bir sürü insan SNS (Sosyal Ağ Siteleri) yoluyla onların ülkelerine gelmemi istediklerini söylüyorlar ve ben de gitmek istiyorum.” acaba ne zaman bize cevap vermeyi düşünüyorsun?? çok merak ediyorum balım... bu isteğini pratiktede görmek isteriz :)
“Hangi sinemaya ne zaman gideceğimin ustası oldum.” ondan hiç şüphemiz yok zaten! gece gece mi gidiyorsun anlamadım ki?? dikkat ette yanlış filmlere gitme^^
~O, yurtdışındaki hayranlarıyla daha iyi iletişim kurabilmek için personeline sürekli ona yeni diller ve deyimler öğretmesini söylediğini dedi.~ hadi İnşallah Türkçe birkaç kelime, cümlede demiyorum bak kelime öğrenirsin balım :))

PMY ile ilgili ise.... hımm neyse o işler biraz karışık hiç konuşmasam daha iyi^^
Arzumm ellerine sağlık canım :) baya uzun bir röportajdı teşekkürler...

Teşekkürler canım ^^

İnternet üzerinden hayranlarımla iletişim kurmayı çok seviyorum diyor ama dogru düzgün bişiy paylaştıgı yok ayda yılda bir paylaşım yapıyor :(( Ya da bizim bilmedigimiz başka bir hesabı mı var da ordan bizimle konuşuyor diye düşünmüyor da degilim AgAgAg

Bence de PMY konusu çok karışık belirsiz... Kafamda bin tane Acaba?? var Neyseee diyorum sadece ^^
 
_______________________________________________________

[Resim: ss2ln.gif][Resim: s64r2.gif]

Şu bakışların......
01-16-2013 08:12 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
binaryy Çevrimdışı
Adminoz | Twitter |
*******

Mesajlar: 1,242
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 49
Mesaj: #7
RE: Lee Min Ho, Çiçek Çocuk’tan Lider Bir Adam’a Doğru 16.01.2013
 
(01-16-2013 08:10 PM)hacer şanver Yazılan: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.ooohh be bu rüprtaj bana iyi geldi. özlemişim ya :D evet o hayranlar biziz bizzz. :D ellerine sağlık bayağı emek vermişsin canım

Teşekkürler canım ^^
 
_______________________________________________________

[Resim: ss2ln.gif][Resim: s64r2.gif]

Şu bakışların......
01-16-2013 08:13 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 




Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobil Versiyon | RSS
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50]