Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Lee Min Ho "Çocuk Olmayı Seviyorum" 21.01.2015 rabiyeBYX 4 2,747 Son Mesaj:02-02-2015 04:10 PM
Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 1 Oy - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Min Ho "hayranlarımı seviyorum"
Yazar Mesaj
asleem Çevrimdışı
(Usta Çevirmen)
*****

Mesajlar: 105
Üyelik Tarihi: Jul 2013
Rep Puanı: 17
Mesaj: #1
Lee Min Ho "hayranlarımı seviyorum"
 
facebook share twittershare
[Resim: lee-min-ho.jpg?w=600]
LEE MİN HO "HAYRANLARIMI SEVİYORUM"
2009.Bir adam vardı.Hiçbir patlama olmadan yıllar sonra bir dizinin ana karakterini oynadı.Liseli bir milyoner rolüydü.Dizi hit oldu ve adam da bir star.
2013.Bir adam vardı.4 yıl sonra lise üniforması giydi.Başka bir liseli milyoner karakteriydi.Bazıları tekrar tamamen aynı rölü oynadığı için onu eleştirdi.Bununla birlikte sabit oyunculuk yeteneği ile,tekrar en tanınan star oldu.
Ve 2014 için hazırlanan başka bir adam var.Çalışmak için hevesli hissediyor.İlk filmini öoktan seçti ve iki ya da üç film daha çekmeyi planlıyor.
Bu Lee Min Ho'nun geçmişi,bugünü ve geleceği.Bir aktör olarak keşfedilmediği zor zamanların üstesinden geldi ve bir star oldu.Şimdi Hallyu kültürünün ortasında.
LMH "2014"te,20lerin sonunda olacağım.Bu zamanın öylece geçip gitmesini istemedim.Herkese oyunculuğumu göstermek istedim.Eğer şimdi olmazsa,arrtık bir erkeğin hislerini asla gösteremeyeceğim.Daima oyunculuk yapacağım için,ikinci rölümü değiştirmeme gerek olmadığını düşündüm." dedi.
Kararı doğruydu."The Heirs"in her bölümü bir olaydı ve LMH her olayın ortasında bulunuyordu haklı oalrak.Lise üniformasını tekrar giymesine rağmen,Goo Jun Pyo yoktu.
LMH "2009'da BOF'ta Goo Jun Pyo'yu oynadığı zaman,gözlerimin ve parmaklarımın hareketlerine dahi karar verdim.Ama Kim Tan'ı oynamak farklıydı. Her şeyi Kim Tan'ı oynarken yaptım.Karakteri oluşturmak yerine senaryoya inandım.Başta endişeliydim ama çabukça güvenimi kazandım." dedi.
Oyunculuk tarzına ek olarak,oyuncu yaşam algısının 2013'te değiştiğini söylüyor Lee Min Ho.
"Kore dışındaki hayranlarımı gördüğüm zaaman,uluslararası olanlardansa Kore dizi ve filmlerini önde tutamayacağımı fark ettim.Sanırım Kore'nin ya da diğer ülkelerin sınırları olmaksızın eşit ölçüde gelecek işimi seçtiğim zaman bu zamandır." dedi.
"Gangnam Blues" filmine ek olarak,iki ya da üç film daha çekmeyi planlıyor. Uluslararası olanları dahi düşünüyor. Ayriyeten bir bütün olarak eğlendirmeyi istiyor.
LMH bir konser tarzı hayran buluşmasının ilk örneğini yapmak istediğini söyledi.
"Gerçekte,önceden şarkı söylemeyi sevmiyordum.Ama şimdi bunun kaçınılmaz olduğunu hissediyorum.Ve en iyisini yapmak istiyorum.Hayranlarımın 'LMH'nun performansı böyle olmalı' diye düşünmesi için orijinal bir hayran buluşması yapmak istiyorum".
LMH bunun bütün sebeplerinin hayranları için olduğunu söyledi.
"Her oyuncu ödül törenlerinde,benim varlığımının nedeninin hayranlarım olduğunu söyledim.Bu sadece bir açıklama değil.Sahip olduğum güven hayranlarımdan geliyor.Bu yüzden elimde değil ama her şeyde en iyi çabamı gösterebilirim.Aldığım sevgilerini geri ödemek ve hayranlarımın sevdiği şeylerde daha iyi olmak istiyorum."

çeviri: asleem
kaynak: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.
Sayfalara ve sitelere alıntı yapmak isteyenler çeviren kişinin adını belirtip MinozTurkey'den alıntıdır diye belirtmeleri gerekir.
 
01-07-2014 08:06 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
şuleeminho Çevrimdışı
Adminoz
*******

Mesajlar: 3,615
Üyelik Tarihi: Feb 2011
Rep Puanı: 233
Mesaj: #2
Lee Min Ho "hayranlarımı seviyorum"
 
Tüylerim diken diken oldu şu sözleriyle
"Her oyuncu ödül törenlerinde,benim varlığımının nedeninin hayranlarım olduğunu söyledim.Bu sadece bir açıklama değil.Sahip olduğum güven hayranlarımdan geliyor.Bu yüzden elimde değil ama her şeyde en iyi çabamı gösterebilirim.Aldığım sevgilerini geri ödemek ve hayranlarımın sevdiği şeylerde daha iyi olmak istiyorum."

Biz ona derdimizi üzüntümüzü unutturup yüzümüzü güldürdüğü için minnet duyarken o da varlığımın sevebi fanlarımdır diyor bu bir bağlılık değilde nedir ?

Çeviri için sağol canım
 
_______________________________________________________

[Resim: g4tc6.gif] [Resim: g4tgs.gif]
(Bu Mesaj 01-07-2014 08:19 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : şuleeminho.)
01-07-2014 08:18 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
leydiarwen94 Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 3
Üyelik Tarihi: Nov 2013
Rep Puanı: 0
Mesaj: #3
RE: Lee Min Ho "hayranlarımı seviyorum"
 
O yapmak istedigi ilk fan meeting i türkiyede yapsın cok seviniriz :)
 
01-07-2014 08:19 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
fatmnur Çevrimdışı
ProjectTeam
****

Mesajlar: 471
Üyelik Tarihi: Dec 2012
Rep Puanı: 130
Mesaj: #4
Lee Min Ho "hayranlarımı seviyorum"
 
Gözlerim doldu ne kadar güzel söylemiş geri ödemek istiyorsan sadece sev bize o muhmeteşem gülüşünü göster başka birşey istemem senin fanın olmaktan gurur duyuyorum çeviri için teşekkürler ellerine sağlık
 
_______________________________________________________

[Resim: ngqzo9.gif]
gülüşüne öldüğümm
01-07-2014 08:29 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
minozmihri Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 5
Üyelik Tarihi: Jul 2013
Rep Puanı: 4
Mesaj: #5
RE: Lee Min Ho "hayranlarımı seviyorum"
 
Lee Min Ho'm olgun adamım yeteneğiyle işiyle ve karakteriyle artık gerçek anlamda bir aktör:) tecrübe çalışkanlık yetenek Maşallah diyorum
 
01-07-2014 08:34 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
bal_böceği Çevrimdışı
Adminoz | Forum |
*******

Mesajlar: 8,115
Üyelik Tarihi: Jun 2011
Rep Puanı: 116
Mesaj: #6
Lee Min Ho "hayranlarımı seviyorum"
 
çok iyi :) baştan sona güzel br çeviriydi
 
_______________________________________________________

[Resim: tumblr_mug5f4VoJ41r9zq5ro1_250.gif]

Spoiler:
[Resim: tumblr_muim6dQbgO1s7vpl4o2_500.gif]
01-07-2014 08:37 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
_nhnlmh_ Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 2,115
Üyelik Tarihi: Oct 2013
Rep Puanı: 267
Mesaj: #7
Lee Min Ho "hayranlarımı seviyorum"
 
Sürekli söylüyorum ve söylicem hayranlarını bu kadar düşünen bi ünlü tanımıyorum okurken bile heycanlandım fan meeting i türkiye de yapsa ne güzel olur. Çeviri için teşeklürler :)
 
_______________________________________________________

Seni bir an bile olsa görebilmek için her şeyimi verebileceğimi bilerek yaşa...Bütün bunlar senin için..

LEE MIN HO

[Resim: sayyes.jpg]
01-07-2014 08:41 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 




Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobil Versiyon | RSS
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50]