Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Lee Min Ho, Big Bang ve Korea.com Ödül Alacak 30.06.2015 rabiyeBYX 6 3,352 Son Mesaj:07-05-2015 11:45 PM
  Lee Min Ho Oyunculuk Kariyeri Sırasında Yalnız Hissettiğini Söyledi 18.01.2015 rabiyeBYX 3 4,556 Son Mesaj:05-20-2015 11:56 PM
  LeeMinHo Malezya da Hayranları ile Buluştu 27-04.2015 şuleeminho 8 4,326 Son Mesaj:05-15-2015 02:18 PM
  Lee Min Ho ve Suzy Beraberler 23.03.2015 rabiyeBYX 12 8,306 Son Mesaj:03-25-2015 12:33 PM
  Lee Min Ho'nun Proje SeçmeKriterleri 12/03/2015 leylamira 2 2,955 Son Mesaj:03-14-2015 06:58 PM
Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Min Ho "Çocuk Olmayı Seviyorum" 21.01.2015
Yazar Mesaj
rabiyeBYX Çevrimdışı
Adminoz | Forum |
*******

Mesajlar: 4,488
Üyelik Tarihi: Jun 2011
Rep Puanı: 153
Mesaj: #1
Lee Min Ho "Çocuk Olmayı Seviyorum" 21.01.2015
 
facebook share twittershare

Vizyona giren ilk başrol filmi ile Lee Min Ho oldukça heyecanlandı. Medyanın daima iyi yorumlarda bulunup bulunmadığı soruldu ve hayır dediğimizde televizyonda yaptığı gibi kikirdedi.

Aşk sarhoşu zengin bir varisçiden Koryeo zamanlarından bir savaşçıya Lee Min Ho modern ve tarihi dizilerde rol aldı. Sonra kendine Yönetmen Yoo Ha'nın kanlı suç filminde başrol elde etti.

"Bunu imajımı değiştirmesi için seçmedim. Daima 28 civarındayken bir film yapmak istediğimi düşündüm ve bu sadece zamanlamanın muhteşemliğiydi. 20lerimin sonlarında bir filmde daha az garip görüneceğimi düşündüm".

Lee Min Ho, kendisi için yeterince büyük bir ev elde etmenin küçük hayali ile Gangnam bölgesinin gelişme dünyasına atlayan Jong Dae rolünü canlandırıyor. Bununla birlikte, büyük bir güç kazanıyor ve küçük hayalini daha büyükleri ile değiştiriyor. Hepimizin Gangnam'dan bildiği Lee Min Ho sadece bu değil. Pejmurde kıyafetler içinde höpürdeterek ramyun yiyor ve şemsiyeler ile insan bıçaklıyor.

[Resim: N9y3zfs.jpg]

Entrika ve ihanetler, ulaşılmaz aşk ve aksiyonla dolu karışık bir hayat; bir şey beklemediğini söyleyene kadar hiçbir şeyin açıklaması kolay görünmüyor. Düşündüğü kadar da zor değildi.

"Yeni şeyler yapmayı seviyorum. Bana enerji veriyor. Yoo ile çalışmanın zor olduğunu duydum ve başta korktum ama her şey iyiydi. Premier sırasında dahi gergindim.Seyirciyle ilk defa bir işimi izledim. Ama eğlenceliydi".

Hiçbir şeyi olmayan Jong Dae'yi oynamak için top star Lee Min Ho nasıl bir yol buldu? "Mücadele ettiğim zamanları düşündüm". Öyle açık bir cevaptı ki! Mücadeleler çabuk unutulabilir.

"Eger Jong Dae çaresizse, benim sorumluluklarım var. Kore'de ve Çin'de beni bekleyen birçok hayran var. Şarkıcılar geçmişten bugüne kariyerlerinin en mutlu anları olarak en aktif anlarını seçer. Anılarda yaşar. Benim de aynısını yaptığım zaman, bir an gelecek ve o an pişman olmak istemiyorum. Yapabildiğim sürece elimden gelenin en iyisini yapacağım bu yüzden bunun hakkında cesur ve emin olabilirim".

"Bu sorumluluklardan kurtulmak istediğim zamanlar var. Set ruhu benim ruhumla uyuşuyor ve 1'den 10'a her şey benim fikirlerime bağlı. Bazen bazı şeyler baskıcı olabilir. Bazen görünmez olmak istiyorum. Önemli değil. Sadece bazen". Ciddi görünen gazetecinin ifadesine gülüyor.

Hala bir üniformayla iyi görünüyor ve bir erkek çocuğu gibi ama 30'larına yaklaşıyor. Başını sallıyor.

"30 olmak istemiyorum. Çocuk olmayı seviyorum. 26-28 yaşları iyi çünkü aynı zamanda bir çocuk ve bir adam olabiliyorsunuz.Ben bir çocuk olmak istiyorum ama 30'larımdayken bunun dedikodusunun yapılmasını istemiyorum. Bu yüzden bunu dört gözle beklemiyorum."



Çeviri: asleem
Kaynak: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.

Sayfalara ve sitelere alıntı yapmak isteyenlerin çeviren kişinin adını belirtip MinozTurkey'den alıntıdır diye belirtmeleri gerekir.
 
_______________________________________________________

[Resim: 123456789_zpsb3cdc269.gif]
єη ιуιѕι вυ мυ؟ємιη мιѕιη؟
[Resim: choco%20tatl_zpsny7z3r7w.gif]
02-01-2015 05:09 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
mutlu çiğdem Çevrimdışı
Adminoz | Forum |
*******

Mesajlar: 4,792
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 194
Mesaj: #2
Lee Min Ho "Çocuk Olmayı Seviyorum" 21.01.2015
 
Kuzucuğum her seferinde yaşlanmaktan korktuğunu dile getiriyor bilse olgunlaştıkça daha çekici oluyor eline sağlık canım
 
_______________________________________________________

[Resim: 353b4wl.gif]
02-01-2015 10:59 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
MeLeekeMinHo Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 25
Üyelik Tarihi: Mar 2014
Rep Puanı: 6
Mesaj: #3
RE: Lee Min Ho "Çocuk Olmayı Seviyorum" 21.01.2015
 
Şarap gibi aslında haberi yok yıllandıkça güzelleşiyor paylaşım için sağol kuzucuğummm
 
02-02-2015 02:44 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
aleynaaminho Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 3,601
Üyelik Tarihi: Apr 2014
Rep Puanı: 515
Mesaj: #4
RE: Lee Min Ho "Çocuk Olmayı Seviyorum" 21.01.2015
 
Unnilerim bana diyecek bir sey birakmadinizi kinizede katiliyorum. Masallah gitgide gercekten cekici oluyor. Ah sen yaslansanda hep sevileceksin. Ama simdi sen oyle deyince bende yaslanmani istemiyorum galiba tesekkurler unni
 
_______________________________________________________

[Resim: tumblr_macly6Cun31qhidnwo2_500.gif]
Sanma üç günlük bu hislerim,
Ben burda her gün seni beklerim.
02-02-2015 03:19 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Halime ... Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 5
Üyelik Tarihi: Oct 2014
Rep Puanı: 0
Mesaj: #5
Lee Min Ho "Çocuk Olmayı Seviyorum" 21.01.2015
 
yaa bn buna gün geçtikçe daha çok bağlanıyorum Db Db yaşlanmaktan korkuyomuş bitanem ama bilmiyoki o hep tatlı ve hep öyle kalacak :D
 
02-02-2015 04:10 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 




Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobil Versiyon | RSS
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50]