Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Min Ho'yla Çok Özel Sohbet 28/08/2013 leylamira 27 21,480 Son Mesaj:07-07-2014 03:15 PM
  Lee Min Ho, Çiçek Çocuk’tan Lider Bir Adam’a Doğru 16.01.2013 binaryy 36 29,826 Son Mesaj:07-07-2014 03:01 PM
  LMH:Ben ve Lee Yoon Sung (City Hunter) Arasında Benzerlik Var 26.07.2013 EzgiLee 23 17,607 Son Mesaj:07-07-2014 02:52 PM
Big Grin LMH: 'Ritmik Hareketler', Dans Değil ! 21.07.2013 EzgiLee 28 17,315 Son Mesaj:06-30-2014 01:14 AM
  Lee Min Ho Röportaj ;”İçten Bir Sohbet” 26.01.2013 binaryy 37 35,956 Son Mesaj:12-01-2013 03:29 AM
Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 1 Oy - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Min Ho:"Hayranlarım Benim Herşeyim." 9 Temmuz 2013
Yazar Mesaj
tugbafan Çevrimdışı
Çevirmen
****

Mesajlar: 32
Üyelik Tarihi: Apr 2012
Rep Puanı: 6
Mesaj: #1
Lee Min Ho:"Hayranlarım Benim Herşeyim." 9 Temmuz 2013
 
facebook share twittershare
[Resim: jx3m.png]

1. İlk olarak ilk albümünüzü çıkardığınız için sizi tebrik ederim. Bu albüm için neler hissettiğinizi fanlarınızla paylaşır mısınız?
Albümü hazırlarken, hep hayranlarımın bu projeden memnun kalacaklarını düşündüm. Benim için çok yeni bir çalışma olduğundan, hem zor anlar yaşadım, hem de çok heyecanlı ve endişeliydim. Hayranlarımın albümüme ilgi gösterdiklerini ve albümden memnun kaldıklarını öğrenmek beni çok mutlu ediyor. Ama eğer benim şarkıcı olarak sahneye çıkmamı söyleselerdi bundan çok utanırdım. Çünkü ben bu müzik projesini oyunculuk kariyerimin bir uzantısı olarak görüyorum. Hayranlarımla çok daha fazlasını paylaşabilmek için bu albüm çalışmasına başladım.

2. “My Everything” albümüyle hayranlarınıza iletmek istediğiniz mesaj nedir?
Albüm hayranlarım için hazırladığım bir hediye. Onlarla daha çok iletişim kurabilmek için uzun zamandır bu albüme hazırlanıyordum. Albümde geliştirilmesi gereken bir çok yer olduğunu bilmeme rağmen, albüm için beni bekleyen ve destekleyen hayranlarımın olduğunu bilmek beni motive etti.

3. Albümündeki şarkılar arasında en çok hangisini çalışırken zorlandınız?
“My Little Princess” için çalışırken vücut kondisyonum çok iyi değildi. Gece yarıları kayıt saatlerimiz vardı ve boğazım da hiç iyi değildi. Bu yüzden çok zor anlarım oldu. Ama sonra kendi kendime dedim ki madem başladım bu işe, sonuna kadar iyi düşüncelerle gitmeliyim. Ve en sonunda fark ettim ki bu iş bende bir sürü güzel hatıra bıraktı.

4. Hiç şarkıları kayıt esnasında özel bir alışkanlığınız oldu mu?
Özel bir alışkanlığım olmadı, ama her şarkı söylemeye başladığımda acıktığımı hissediyordum. Hatta gece yarısı bile stüdyoda çalıştığımızda, yemek yiyordum. Öyle görünüyor ki şarkı söylemek çok enerji gerektiren bir iş.

5. Yerli ya da yabancı hangi şarkıcılar favorindir ve hangi şarkılarını en çok beğeniyorsun?
Favorim olan bir çok şarkıcı var. Ama kayıtlar esnasında Kim Bum Soo’nun “Last Love” adlı şarkısını sürekli söylüyordum boğazımı açmak için. O gerçekten çok iyi bir şarkıcı. Tabi ki orijinal hali gibi söyleyemiyorum şarkıyı, tempoyu düşürüyorum biraz ve bu şarkıyı söylediğim her zaman Kim Bum Soo’nun ne kadar iyi bir müzisyen olduğunu tekrar hatırlıyorum. (güler.)

6. Peki, albümdeki favori şarkın hangisi?
Şahsen en çok “Piece of Love” şarkısını beğeniyorum. Çünkü KTV’ye gittiğim zaman, yavaş ve yumuşak şarkıları söylemeyi tercih ediyorum. Bence herkes çok rahatlıkla bu şarkıyı söyleyebilir ve eşlik edebilir, bu yüzden en çok bu şarkıyı seviyorum. Siz de söyleyebilirsiniz. Ayrıca şarkının solo gitarının büyüleyici bir etkisi var.

7. Şarkıcılığın ve oyunculuğun kendine özgü güzel ve kötü yanları var. Sizce oyunculuğun ve şarkıcılığın büyüleyici tarafları nelerdir?
Oyunculuğun çekici yönlerini kelimelerle ifade etmek çok zor. Bana göre bir aktör farklı farklı insanların hayatlarını tecrübe edebilen bir kariyere sahip oluyor ve bunlardan çok şey öğrenebiliyor. Albüm çalışması ise benim için yeni bir deneyim. Özellikle albüm için düzenlediğimiz global turda sürekli sahnede şarkı söyleyeceğim. Bu performans biçimi sayesinde anında hayranlarımın tepkilerini ve enerjilerini hissedebileceğim. En önemlisi ise fanlarımla her şeyimi paylaşabileceğim. Bunu düşünmek beni çok memnun ediyor.

8. Oyunculukta çok önemli başarılar elde ettiniz. Ve şimdi de bir albüm çıkarıp başka yeteneklerinizi gözler önüne seriyorsunuz. Çalışmak istediğiniz başka alanlar var mı?
Şarkı söylemeye başladığımda çok endişelerim vardı. Ama global tur sayesinde doğru bir karar verdiğimi anladım. Bu senenin sonlarında yeni drama “The Heirs” için hazırlıklara başlamam gerekiyor. Turdan hemen sonra dramaya odaklanacağım. Ayrıca bu global tur boyunca, farklı ülkelerde çok fazla değişik çalışma ortamı ve projeyle karşılaştım. Bunların hepsi benim için çok yeni ve ilgi çekici. Eğer iyi bir proje olursa, ilerde uluslararası bir çalışmada yer almayı çok isterim.

9. Daha önce de fan buluşmaları ve organizasyonları için Tayvan’da bulunmuştunuz, alışmış olmalısınız artık. Tayvan’daki turunuzda fanlarınız için ne gibi özel programınız var?
Tayvan’daki global tur 21 Temmuz’da NTU Spor Merkezinde düzenlenecek. Uzun zamandan beri Tayvan’da bulunmadığım için oraya gelmeyi dört gözle bekliyorum. Ayrıca beni BOF’tan bu yana destekleyen hayranlarımla buluşmayı çok istiyorum.

10. 2009’da sizinle yüz yüze bir röportaj yapmıştım. O zaman Tayvanlı turistlere SamCheong- Dong’u ziyaret etmelerini tavsiye etmiştiniz. 2013 yılında tavsiye edeceğiniz başka yerler var mı?
Son zamanlarda birçok insan Jeju Adasına gidiyor. Orası çok dinlendirici bir yer. Ayrıca doğal görünümüyle birlikte havası da çok ferah ve temiz. Bana göre Jeju Adası huzur verici bir ada.

11. İnsanların yaşı ilerledikçe ideal tipleri de değişir. Şu anda idealinizdeki kız profili nedir?
Değişmekden ziyade, zaman geçtikçe iç güzelliğe daha çok önem vermeye başlıyorum. Herkesin kendine özgü bir albenisi vardır, ama o albeniyi keşfetmek biraz zor. Buna rağmen eğer eşi bulunmaz bir cazibeye sahipseniz, diğerleri bundan doğal olarak etkilenecektir.

12. Televizyon, reklam ve dergi çekimleri için birçok farklı stiller denediniz. Gerçek hayatta giyim tarzınız nedir? Dolabınızda en çok hangi renk kıyafetler bulunur?
Siyah ve sade kıyafetleri sevdiğimden, dolabımı açıp baktığınızda size donuk gelebilir. Rahat kıyafetler giymeyi seviyorum, renk tonlarının da sade olmasına dikkat ediyorum.

13. SNSD grubundan Yoona ile iki reklam çekiminde birlikte çalıştınız, Onunla nasıl bir uyumunuz var? Eğer aynı dramada oynamak gibi bir durumunuz olsaydı, nasıl bir rolünüz olmasını isterdiniz?
Evet, Yoona ile bir dış giyim markası ve bir kozmetik markası için birlikte çalıştık. O, çok neşeli ve enerji dolu bir insan. Onunla çalıştığım her atmosfer çok neşeliydi. Somut bir içerik düşünmemiş olmama rağmen, birlikte aynı dramada çalışma şansımız olsaydı, senaryonun bir üniversite ortamında geçmesi çok ilginç olurdu doğrusu.

14. İşinizin dışında boş zamanlarınızı nasıl değerlendirirsiniz?
Önceden boş olduğum zamanlarda futbol oynar, arkadaşlarımla spor yapardım. Şimdi ise yeni projeme hazırlanmak için ağırlık çalışmaları yapıyorum boş zamanlarımda.

15. Şu zamanlarda delice yapmak istediğin bir şey var mı?
Son zamanlarda speed badminton yapmayı çok istiyorum. Almanya’da çekim yaparken bu spor hakkında bilgi edindim. Kore’ye döndükten sonra da oynamaya başladım. Badmintondan daha hızlı ve ilginç bir spor. Şu aralar çok popüler. Ben de sık sık oynuyorum zaten.

16. 2013 ilk yarısı bitti sayılır, ikinci yarısı için planlarınız nelerdir?
Ağustosun ortalarında global tur bittiği zaman, SBS’deki “The Heirs” için çekimlere başlayacağım. Çok işim var gibi görünüyor.

17. Son olarak Tayvan’daki hayranlarınıza ne söylemek isteriniz?
Merhabalar, Ben Lee Min Ho. “Fans Magazin” programı aracılığıyla sizlere merhaba diyebildiğim için çok mutluyum. Buluşmamıza az kaldı. Tayvan’daki hayranlarımla son görüşmemden bu yana uzun zaman oldu. Bu yüzden hem endişeli hem de mutlu hissediyorum. Beni desteklediğiniz ve Tayvan’da alkışladığınız için teşekkür ederim. Bu yılın sonunda yeni projem “The Heirs” ile yeniden buluşacağız. Tayvan’daki tüm fanlarıma ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Çeviri: tugbafan
Kaynak: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.
[Resim: tumblrlks626kjct1qjh47l.jpg]

Sayfalara ve sitelere alıntı yapmak isteyenlerin çeviren kişinin adını belirtip MinozTurkey'den alıntıdır diye belirtmeleri gerekir.
 
(Bu Mesaj 08-06-2015 08:23 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : rabiyeBYX.)
08-29-2013 12:00 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
iran minoz Dışarıda
Minoz Fan

Mesajlar: 952
Üyelik Tarihi: Jul 2013
Rep Puanı: 389
Mesaj: #2
Lee Min Ho:"Hayranlarım Benim Herşeyim." 9 Temmuz 2013
 
Sen benim dunyamsim min houmCz
Ellerine sağilik ablacim.
 
_______________________________________________________

[Resim: 2qb826c.gif] [Resim: 2w341t4.gif]
(Bu Mesaj 08-29-2013 01:45 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : iran minoz.)
08-29-2013 12:44 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
SalvatoreTVD Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 1,689
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 167
Mesaj: #3
Lee Min Ho:"Hayranlarım Benim Herşeyim." 9 Temmuz 2013
 
Aşkımmm sende bizim herşeyimizsin guduuuuuuuu yerim seni ben,çok özledik seni biz ama :))

Emeklerine sağlık çeviri için teşekkür ederiz tugbacım :))
 
_______________________________________________________

[Resim: VlDZMq.gif]

"사랑은 한계를 모르는 사람 ♥ " (Love knows no boundaries) ♥ SuperJunior♥ELF
08-29-2013 05:44 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
mutlu çiğdem Çevrimdışı
Adminoz | Forum |
*******

Mesajlar: 4,800
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 193
Mesaj: #4
Lee Min Ho:"Hayranlarım Benim Herşeyim." 9 Temmuz 2013
 
Senin olduğumuzu her fırsatta dile getiriyorsun :D sende bizimsin projen için ağırlık mı çalışıyorsun sörfü anladık ta bu ne için :D Yoonayla üniversite ortamı taktın bu ara okullara ya :D Hiç şarkıları kayıt esnasında özel bir alışkanlığınız oldu mu?
" Özel bir alışkanlığım olmadı, ama her şarkı söylemeye başladığımda acıktığımı hissediyordum. Hatta gece yarısı bile stüdyoda çalıştığımızda, yemek yiyordum. Öyle görünüyor ki şarkı söylemek çok enerji gerektiren bir iş " işte burada çok güldüm beslenir ki :D çeviri için eline sağlık canım
 
_______________________________________________________

[img]Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.[/img]
08-29-2013 06:24 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
rabiyeBYX Çevrimdışı
Adminoz | Forum |
*******

Mesajlar: 4,488
Üyelik Tarihi: Jun 2011
Rep Puanı: 153
Mesaj: #5
Lee Min Ho:"Hayranlarım Benim Herşeyim." 9 Temmuz 2013
 
14. İşinizin dışında boş zamanlarınızı nasıl değerlendirirsiniz?
Önceden boş olduğum zamanlarda futbol oynar, arkadaşlarımla spor yapardım. Şimdi ise yeni projeme hazırlanmak için ağırlık çalışmaları yapıyorum boş zamanlarımda.


ağırlık çalışması o.O sabırsızlıkla bekliyorum balımmm^^
canım ellerine sağlık çok güzel bir röportaj olmuş :) ayrıca sunumunda kusursuz tekrar ellerine sağlık^^
 
_______________________________________________________

[Resim: 123456789_zpsb3cdc269.gif]
єη ιуιѕι вυ мυ؟ємιη мιѕιη؟
[Resim: choco%20tatl_zpsny7z3r7w.gif]
08-29-2013 06:48 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
tugbafan Çevrimdışı
Çevirmen
****

Mesajlar: 32
Üyelik Tarihi: Apr 2012
Rep Puanı: 6
Mesaj: #6
Lee Min Ho:"Hayranlarım Benim Herşeyim." 9 Temmuz 2013
 
Teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için :)
 
08-30-2013 11:45 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
arzu düzenli Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 3,110
Üyelik Tarihi: Jul 2013
Rep Puanı: 536
Mesaj: #7
Lee Min Ho:"Hayranlarım Benim Herşeyim." 9 Temmuz 2013
 
sende biz minozların herşeyimizsin.Ellerine sağlık
 
_______________________________________________________

[Resim: 4karyG.gif]
08-30-2013 07:44 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 




Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobil Versiyon | RSS
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50]