Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 1 Oy - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Min Ho-"Cover Story"
Yazar Mesaj
asleem Çevrimdışı
(Usta Çevirmen)
*****

Mesajlar: 105
Üyelik Tarihi: Jul 2013
Rep Puanı: 17
Mesaj: #1
Lee Min Ho-"Cover Story"
 
facebook share twittershare
[Resim: 1604497_452661368166832_1633141379_n.jpg]

LEE MİN HO "COVER STORY"
MH:Herkese merhaba.Ben Lee Min Ho.Mutlu yıllar
S:Çinli hayranların coşkusu seni korkutuyor mu?
MH:Çok şaşırmış değilim.Çünkü Çinli hayranlar bana her zaman coşkulu yanlarını gösteriyor.Aslında benim tarafımdan sorun yok ama onlar için daima endişeleniyorum.Havaalanı gibi kalabalık yerlerde tehlikeli durumlar olması muhtemel.Hayranlar kendi güvenliklerini dikkate alırsa daha iyi olacağım.
S:Kim Tan rolünden çıkabildiniz mi?
MH:Normalde rolden çıkmak için belli bir zamana ihtiyacım olurdu ama "Heirs"ta böyle bir şey hissetmedim.Çekimler sırasında Kim Tan'ı hissettim,Kim Tan'da Lee Min Ho.Bu yüzden,çekimden sonra,bu rolden çıkma(belli zaman gerekir) hissi Lee Min Ho kimliğine dönmek çok doğal görünüyor.
S:Oyunculukta kendine yardımcı olması için bir metodun var mı?
MH:(Güler...) "Heirs" için çekim süreci eğlenceliydi aynı zamanda oldukça uzundu,yaklaşık iki üç hafta alışma süreciydi.O iki üç hafta hem vücudumla hem de depresif hislerimle adapte olma süreciydi.
S:Kim Tan'ın Cha Eun Sang'a ilk görüşte aşık olduğunu mu düşünüyorsunuz?
MH:İlk olarak,esasında insan aniden aşık olabilir.Ama benim için dizinin gerektirdiği bir şey tamamen bu yüzden ilk görüşte aşk çoğu izleyicinin aynı görüşte olmadığı bir sey ama ilk görüşte aşık olmak o kişiyi otomatik olarak umursamak ve sizin bakış açınızda görünmek olacaktır.İzleyiciler arasında,mutlaka ilk görüşte aşk hissini yaşayan olacaktır.Amerika'da Cha Eun Sang ile karşılaştığım zaman, onu sancılı ve kötü bir durumda gördüğüm için bir insan olarak(ona baktığım zaman) üzgün hissettim ve ona değer verip korumak istedim.Bu yüzden onlar ikinci gün tekrar karşılaştıklarında Eun Sang'ı saçını çekerken gördü ve bu durumdan dolayı Kim Tan 'ah' diye hissetti.
S:Kim Tan ve senin arandaki fark ne?
MH:Doğumdan ikinci jenerasyon bir zengin olmak.(Güler...sevimli!)
S:"Heirs"taki ağlama sahneleri senin için zor muydu?
MH:Başta gerçek hayatta ağladım.Çok uzun zaman önce olduğu için hatırlamıyorum.Aslında,senaryoyu okuduğum zaman,doğal bir şekilde ağlayıp ağlayamayacağım konusunda endişelendim.Daha önce olmasına rağmen gerçek hayatta ağlayan biri olmadığım için endişelendim.Benim için, senaryodansa zor zamanlar,üzgün durumlar gibi geçmiş olayları hatırlamak beni daha konsantre yapıyor ve konsantrasyonumu dahi etkiliyor,bu yüzden bu durumda doğal olarak sen(rolü) ve insanlar arasındaki ilişkiyi,onu nasıl rol olarak düşüneceğinin düşünebilirsin.Bunun gibi çekimler sırasında konsantre olabildiğini görürsün.
S:Kim Tan'dan sonra aşka yeni bir bakış açısı kazandın mı?
MH:Evet,kesinlikle!(Güler...)."Heirs" çekimleri boyunca aşka yeni bir bakış açısı kazandım.Dizi çekim süreci dahi bu arada çoğu insanın düşüncelerinin değiştiği,sosyal yaşama ne kadar katılırsan insan ilişkilerinde o kadar fazla görüşe sahip olduğun ve farkına vardıkça sıkıldığın hissi en fazla geri dönüşe ulaştı.Nasıl söyleyebilirim?Bu tamamen sabrın ruhuna bağlı,teşvike ihtiyaç duyduğu görünen,saf bir aşık kalp gibi.Bana göre, aşk bu şekilde olursa Kim Tan gibi aşkı bir kez olsun tecrübe edebilmek, kendimi kanıtlamak için samimi kalbimi kullanırım.
S:Normalde de sık sık güler misin?

MH:Gerçekten bilmiyorum,gülmeyi seven bir insanım.Güldüğüm zaman harika hissediyorum.Güldüğüm zaman hiçbir sey düşünmüyorum.Kalpten glen bir gülümsemenin insanı çekici kıldığını düşünüyorum.
S:Gerçek hayatta diğer kişileri dikkate alır mısın?
MH:Kişisel olarak,diğerlerini dikkate almanın nasıl olduğunu bilen birinin tercih ederim.Daima "diğerlerini dikkate al" düşüncesine sahibim,düşünmeliyim ve onları dikkate almalıyım ama icraatta,daha iyisini yapmak mümkün değil gibi görünüyor.Daima böyle düşünüyorum.Diğerlerine göre,daima bunu kaçırmak istemiyorum,ekstra çaba gösteriyorum ama aslında,bunu yeterince iyi yapamıyorum.
S:Kız arkadaşına sevimsiz aşk kelimeleri söyler misin? Söyleyebilen biri misin?
MH:Sevimsiz aşk kelimeleri söyleyen biri değilim.Gerçekten yapamam.Böyle sevimsiz kelimeleri düşündüğüm zaman sadece gülerim.Bu yüzden yapamam. Senden hoşlanıyor muyum? (*Bu sevimsiz değil!)
S:"Gangnam Blues" filmini neden kabul ettin?
MH:İlk olarak,dizilerde beni memnun edecek birçok rol seçeneğinin olduğunu hissediyorum.Benim yaşımda,dizilerde bu rolleri denemek ve doğru bir film ve daha fazlasında görünmek istiyorum.25 ve 26 yaşları en mücadelecidir.Şimdi ben Kore hesabına göre 28 yaşındayım.Bir filmin sorumluluğuna hazır olmalıyım.Bir filmde öncülük edebilirim.
S:Yeni rolünle senin aranda büyük bir fark var mı?

MH:Bana göre büyük bir fark var.Benim önceki rölümde,zorlu bir görev yoktu.Daha önce görülmemiş oynadığım roller arasında,karakter tarzım yeni bir çeşit rol.
S:Cilt bakımın ve vücudunun sırrı nedir?
MH:Emin değilim.Görünüşünü çok koruyanlardanım.Bu şekilde cilt bakımım da aynı.Benim için çekim bir kez başlar,iki ay önce kendimi hazırlamaya başlarım,heyecan başlar,çok fazla ter döker ve alıştırma yaparım.
S:Mutsuz olduğunda nasıl üstesinden gelirsin?
MH:Baskı altında hissettiğimde ya da çok fazla düşündüğümde çıkış yolu yokmuş gibi görünür ve çoğu kez "nasıl" sorusunu sorarım.Sonra çoğu kez tesadüfen biter.İyi bir uykudan uyandıktan sonra kendimi daha ferah hissederim.Stres ne kadar zamansız olursa, rahatlamak için özel bir çare yoktur.Şimdi söylediğim gibi, çok fazla düşünürüm.Daha önce bahsettiğim gibi birbiriyle konuşmak.Kızlar bunu daha çok yapar.Kızların kendi aralarında soylenmesi bir çeşit stres atma yoludur. Ben problemini dile getiren ya da başkasıyla konuşan biri değilim bu yüzden uyumak benim için daha etkili bir yöntemdir.
S:Çin'e kaç kez geldin? Oynamak için başka bir yere gittin mi?
MH:Burada çok kez bulunmama rağmen ekstra zaman harcamak gibi bir durum olmadı.Bu yüzden, keşke çalışmadığım ve Çin'e gelmek ve (gitmek istediğim çok yer var) ve özellikle gitmek istediğim bazı turistik yerlere yolculuk etmek için bir günüm olsa.Umarım ilerde bireysel olarak,gizlice ziyaret etmek için bir şansım olur.Yolculuk yapan biri olmamama rağmen, bir yılda,düşünceli olduğum bazı zamanlar, bir ya da iki kez dinlenme zamanım olmalı.Özellikle Güney Kutbu'na gitmek istiyorum.Bu tarz doğayı ya da Afrika'yı hissedebileceğim yerler.Bu tarz zorlu yerlere gitmek istiyorum.
S:Kendi kendine dışarı çıktığın zaman fark edilmekle ilgili endişelenir misin?
MH:Kore'de bazen yalnız çıkarım.Yemek yemek için yakın yerlere giderim ama çıkmadan önce üç kez düşünürüm.Yaptığım her şey düşünmemi gerektiriyor.Bu noktada çok mümkün değil.Aniden dışarı çıkarsam kargaşaya neden olabilir bu yüzden dışarı çıkmamama ve özgürce şurda ya da burda yürüyememe rağmen prinç yemek ya da biriyle buluşmak için bunu iyi ayarlayabilirim.
S:Evde yemek yapar mısın?
MH:Çok sıkıntılı,yapmam.
S:Çinli hayranlarım hiç senin kalbine dokunan bir şey yaptı mı?
MH:Konser için buraya geldiğimde,Çinli hayranlar toplandı ve performansımı görmeye geldi.Benim için bir şarkı söylediler ve etkilenmiş hissettim.Çince bir şarkıydı,adını hatırlamıyorum.
S:Çin turun yakında başlayacak.Gergin misin?
MH:Her performansımda çok gergin hissederim,farklı bir sahne sunarım.Ne olursa olsun benim işim aktörlük.Farklı performanslara rağmen,hayranlara yeni ve farkli bir görünüş verebilirim.Aslında bu zorlu şeylerden biri bu yüzden bekliyorken, sorumluluk hissediyorken,bir kez performans başladı mı bütün hayranlar toplanır, atmosferi hissederim ve sahnede de mutlu olurum.Etkilendiğimde ve performans bittiğinde de,bir parça üzgün ve hüzünlü hissederim.Konser gerer ve iştasızlık hissederim.
çeviri: asleem
kaynak: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.
Sayfalara ve sitelere alıntı yapmak isteyenlerin çeviren kişinin adını belirtip MinozTurkey'den alıntıdır diye belirtmeleri gerekir.
 
02-09-2014 07:33 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
bal_böceği Çevrimdışı
Adminoz | Forum |
*******

Mesajlar: 8,115
Üyelik Tarihi: Jun 2011
Rep Puanı: 116
Mesaj: #2
Lee Min Ho-"Cover Story"
 
hayların taşkınlışklarına alışmış :)
çeviri için teşekkürler :)
 
_______________________________________________________

[Resim: tumblr_mug5f4VoJ41r9zq5ro1_250.gif]

Spoiler:
[Resim: tumblr_muim6dQbgO1s7vpl4o2_500.gif]
02-09-2014 08:22 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
besra Çevrimdışı
Adminoz
*******

Mesajlar: 3,422
Üyelik Tarihi: Feb 2011
Rep Puanı: 85
Mesaj: #3
Lee Min Ho-"Cover Story"
 
Güzel bir röportaj canım ellerine sağlık aynı ben mutsuz olduğumda uyurum
 
_______________________________________________________

[Resim: 4sGRCjk.gif?1]
02-09-2014 09:18 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
$eyda Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 364
Üyelik Tarihi: Sep 2011
Rep Puanı: 17
Mesaj: #4
Lee Min Ho-"Cover Story"
 
Yine ve her zaman hayranlarını düşünen bir Min Ho biz bu yönüne aşığız <3 ^^
 
02-09-2014 09:25 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
minozmihri Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 5
Üyelik Tarihi: Jul 2013
Rep Puanı: 4
Mesaj: #5
RE: Lee Min Ho-"Cover Story"
 
Çeviri için teşekkürler ;)
 
02-09-2014 09:28 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
derya_doan Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 359
Üyelik Tarihi: Nov 2013
Rep Puanı: 5
Mesaj: #6
RE: Lee Min Ho-"Cover Story"
 
Bayildim bu roportaja yibe samimi duygular ve dusunceler
 
02-09-2014 09:40 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
amineminoz Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 17
Üyelik Tarihi: Jan 2014
Rep Puanı: 0
Mesaj: #7
RE: Lee Min Ho-"Cover Story"
 
Canim benim oppami herzaman destekliyorum minozlar
 
02-09-2014 09:55 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 




Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobil Versiyon | RSS
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50]