Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Lee Min Ho, Big Bang ve Korea.com Ödül Alacak 30.06.2015 rabiyeBYX 6 5,695 Son Mesaj:07-05-2015 11:45 PM
  Lee Min Ho Uluslararası Gişe Rekoru Kıracak Bir Aksiyon Filminde Oynayacak şuleeminho 6 5,461 Son Mesaj:06-11-2015 04:05 PM
  Lee Min Ho Oyunculuk Kariyeri Sırasında Yalnız Hissettiğini Söyledi 18.01.2015 rabiyeBYX 3 5,885 Son Mesaj:05-20-2015 11:56 PM
  LeeMinHo Malezya da Hayranları ile Buluştu 27-04.2015 şuleeminho 8 6,669 Son Mesaj:05-15-2015 02:18 PM
  Lee Min Ho ve Suzy Beraberler 23.03.2015 rabiyeBYX 12 12,031 Son Mesaj:03-25-2015 12:33 PM
Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aksiyon Yıldızı Lee Min Ho 22.02.2015
Yazar Mesaj
rabiyeBYX Çevrimdışı
Adminoz | Forum |
*******

Mesajlar: 4,488
Üyelik Tarihi: Jun 2011
Rep Puanı: 153
Mesaj: #1
Aksiyon Yıldızı Lee Min Ho 22.02.2015
 
facebook share twittershare

[Resim: OkWdB1J.jpg]

Seul- Lee Min Ho'nun Filipinler'de çok hayranı olduğunu biliyordum ama bu şehirden geri gelip instagram hesabıma Minho'nun fotoğraflarını yükleyene kadar, bu kadar çok olduğunu tahmin etmemiştim. Siteye "beğen" aktığı zaman, ona 45.Baeksang Sanat Ödülleri'nde En İyi Aktör'ü de içeren birkaç ödül kazandIran "Boys Over Flowers"(2009), 48. Baeksang Sanat Ödülleri'nde En Popüler Aktör ve 7.Seul Uluslararası Drama Ödülleri'nde Mükemmel Koreli Aktör ödülleriyle onurlandırıldığı "City Hunter"(2011), 50. Baeksang Sanat Ödülleri'nde En popüler Aktör'e aday gösterildiği "The Heirs" (2013) ve ABS-CBN'de yayınlanan "Faith" gibi hit Kore dizileri sayesinde, şüpheye yer kalmaksızın Filipinli hayranlarının kalplerinde Lee Min Ho'nun bir süperstar olduğuna ikna oldum.

Lee Min Ho 2013'te My Everything ve 2014'te Song For You albümlerini çıkardı.

Minho ile ilk röportajım üç sene önce Seul'de, Bench markasının çekimlerini yaptığı zamandı. 22 Hazirandı, 25 yaşına giriyordu (1987 doğumlu), bu yüzden Bench'in patronu Ben Chan ona büyük bir doğum günü pastası ile daha küçük üç çikolatalı pasta verdi. Lee Min Ho, o kadar sessiz, nazik ve utangaçtı ki büyük bir Mutlu yıllar korosu yaparak tek bir mumu üflemesi istenildiğinde kızardıkça kızardı. Ama misafir Filipin ekibi ile fotoğraf çektirmekten son derece memnundu.

O röportajdan birçok şey öğrendim: Bir ablası var, favorisi Brezilyalı süperstar Christiano Ronaldo'ydu, bir futbolcu olmak istemişti ama 5 sınıfta dizinden yaralanması engel oldu, boş zamanlarında evde bilgisayar oyunları oynardı ve Asya ülkelerinde evindeymiş gibi hissederdi ama favorisi Maldivler ve İngiltere'de olmaktı.

Geçen ay, Seul'de onu romantik Komedilerde görmeye alışık olan hayranlarını şaşırtacak ve Lee Min Ho'yu daha çok sevdirecek bir aksiyon filminde başrol olduğu ilk filmi Gangnam Blues için teke tek bir röportaj daha yaptım. Spirit of Jeet Keun Do ( Kwan Sang Woo'nun başrol olduğu) ve (Zo In Sung'un başrol olduğu) A Dirty Carnaval'dan sonra Gangnam Üçlemesi'nin üçüncü filmi gibi filmlerin yönetmeni Yoo Ha tarafından yönetilen Gangnam Blues bir Çöplükten şimdi modern bir yerleşim yerine dönüştürülen Gangnam'ın 70lerinde yer alıyor.

Minho ve diğer başrol Kim Rae Won varoş bir bölgede kardeş gibi büyüyen yetimleri canlandırıyor. Evleri yıkıldığı zaman ayrılıyorlar ve yıllar sonra Gangnam'ın egemenliği için kavga eden güçlü gruplar tarafından kiralanan rakip gangsterlerin başı olarak karşılaşıyorlar. Aksiyon yıldızı Lee Min Ho ile tanışmak. Onun romantik bir kahramandan sert bir gangstere dönüşümünü anlamak için Jong Lloyd Cruz'unki gibi oyunculuğu hayal edin. Neden bir Asiong Salonga olmasın?

Filmi, premieri sırasında izledim ve Yoo Ha'nın Francis Ford Cappola'ya övgüsü gibi beni mest etti. Cappola'nın The Godfather'ını (Baba) anımsatan sahneler vardı (Film, Viva Film tarafından düzenlenen versiyonunda 4 Mart, Çarşamba günü yayınlandığında göreceksiniz). Freddie Aguilar'ın uluslararası hiti Anak iki kez çalışıyor (orijinal versiyonunda), Minho'nun ve gangsterlerinin bir şarjör mermi ile rakiplerini yok ettiğini gösterdiği sahneler serisinin başında ve sonunda).

"Gangnam Blues " gösteriminin birkaç gününde Kore Film Konseyi'nin kayıtlarına göre (toplamda 1.36 milyon izlenme ile) 10 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek bu şehirde hızla hit oldu (Singapur, Myanmar, Tayvan'da gösterime girdikten sonra ve Endonezya, Malezya, Tayland, Hong Kong, ABD ve Kanada'da tarihler belli olduktan sonra şimdikinden daha fazla kazanacak).

İyi haber; Lee Min Ho, Filipinler'de bir şube açan KyoChon Chicken'in reklam yüzü olarak 24 Şubat Salı günü Manila'da olacak.

İlk röportajındaki gibi ikinci ön-kırmızı halı röportajında da (Yoo Ha ve Rae Won ile), kısıtlı zamandan dolayı acele ettim. Bir de tercüman vardi. Alıntılar burada:

(Minho'ya) Nasılsınız?

Minho: "Bugünlerde Gangnam Blues tanıtımlarıyla gerçekten meşgulüm."

(Minho'ya) Bu filmde rolünüzde ilginç bulduğunuz neydi?

[Resim: 2AknS1n.jpg]
[Resim: eqkq5w4.jpg]
[Resim: KthCs5y.jpg]

Minho : "Kim Jong Dae'nin, daha yaşlandığımda ikna edici bir portre çizemeyeceğim bir karakter türü olduğunu düşündüm. Bekliyordum ve böyle bir rol arıyordum. Bulduğum için mutluyum. Yönetmen Yoo Ha ile iletişim kurduğum için şanslıydım böylece rolü oynayabildim."

(Yoo Ha'ya) Gangnam Üçlemesi'nin ilk iki filminden iki aktör yerine roller için neden Lee Min Ho ve Kim Rae Won'u seçtiniz?

Yoo Ha: "Haklısın. Gangnam Blues, Gangnam Üçlemesi'nin bir parçası. Bu filmlerin hikayeleri Gangnam'da sokaklar ve gençlik etrafında dönüyor. Aslında, her film kendi hikayesine sahip, bu yüzden sonları aynı değil. Kim Jong Dae ve Baek Yong Gi karakterlerini oynayabilecek aktörler ile çalışmak istedim. Lee Min Ho ve Kim Rae Won'un bu karakterler için muhteşem olduklarını düşündüm. Bu yüzden onları seçtim."

(Minho'ya ) Yoo Ha ile çalışmak nasıldı?

Minho : "Yönetmen Yoo Ha Kore'deki ünlü yönetmenlerden biri, bu yüzden bütün Koreli aktörler aslında onunla çalışmayı gerçekten çok ister. Söylediğim gibi, onunla çalışma şansı elde ettiğim için çok şanslıyım ve bu projeye katılmakla onurlandırıldım."

(Rae Won'a) Lee Min Ho ile çalışmak nasıldı?

Rae Won: " Lee Min Ho'yu bir süredir tanıyorum ama bu onunla ilk çalismamdı. Gerçekten iyi oldu. Çekimler sırasında gerçekten iyi zaman geçirdiğimizi biliyorsunuz."

( Minho'ya ) İlk filmin olduğundan ve rolün aksiyon olduğundan, film için dövüş sanatları hazırlığı yaptınız mı? Bu televizyon sonlarındaki diğer rollerinizden çok farklı.

Minho : " Gangnam Blues, Kung Fu ya da Taekwondo filmi türünden değil. Bu nedenle, sadece etkin bir eğitime ihtiyacım vardi. Ama aksiyon sahneleri için biraz temel eğitim aldım. Bu filmin arka öyküsü o zamanda sanayileştirilmemiş Kore'nin 1970'lerinde. Filipinler'deki hayranları beni televizyondaki romantik hikayelerle bilirler ama eminim beni oldukça farklı bir türde görmekten mutlu olacaklar. Bu filmle gurur duyuyorum ve Filipinler'deki hayranlarımın da benimle gurur duyacağını umuyorum. Filipin seyircisine bir aktör olarak başka bir yanımı göstermekten gerçekten memnunum. "

(Yoo Ha'ya ) Gangnam'da büyüdünüz. Bu yüzden film sizin için duygusal bir anlam taşıyor. Gangnam'da büyümek nasıldı?

Yoo Ha : " Bugün, Gangnam metropolitan bir şehir. Ama 40 yıl önce tamamen tarımsaldı. Bu yüzden temelde bir çiftlikte yaşamak gibiydi.Gangnam'in bu anıları, iki Gangnam filminin ve Gangnam Blues'un senaryolarını yazarken beni etkiledi. Film Gençliğin problemleri hakkında ve Kore'deki ve Filipinler'deki gençler ile ayni olduğuna inanıyorum. Ve Filipin seyircisinin durumu anlayacağını düşünüyorum."

Lee Min Ho ve Kim Rae Won'un ilk iki aktörün kayıtları ve başarısıyla eşit olacağını ya da hatta onları geçeceğini düşünüyor musunuz?

"Ben bu aktörlerin daha birçok film yapacağına inanıyorum ve Gangnam Blues'un onların kariyerinin dönüm noktası olacağından emin değilim. Ama seyircinin farklı bir Lee Min Ho ve Kim Rae Won görmekten mutlu olacağına eminim. "

( Minho'ya ) Hiç Yoo Ha'nın filmlerini izlediniz mi?

Minho : " Evet. Spirit of Jeet Keun Do ve A Dirty Carnaval'i izledim. Bu filmlerin bir hedef kitlesi olduğunu düşünüyorum. Filmlerin, lisedeki genç adamların davranışları ve bağlılıkları hakkındaki temasını sevdim. Hikayeler, sadakat ve ihanet hakkında. İki filmin, aktörü olmaktan değil izleyicisinin parçası olmaktan son derece eğlendim."

( Yoo Ha'ya ) Gangnam Üçlemesi'ni yapmaktan öğrendiğiniz ders nedir?

Yoo Ha : " Üç filmin hikayesi akışın parçası olamayan gençler hakkında. Dünya'ya bakışları bozuk; içinde bulundukları durumdan dolayı toplumun kurbanı olduklarını düşünüyorlar. Kötü bir akılla yönetiliyorlar. Ordan oraya sürükleniyorlar. Gangnam Üçlemesi ile, gençlerin, gençken ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını ve gençliklerinde mutlu olmalarını istiyorum."

( Yoo Ha'ya ) Bu arada, neden filmin tema şarkılarından biri olarak Anak'ı seçtiniz?

Yoo Ha : " 70lerde dinlediğim bir şarkı seçmeyi denedim. Anak şarkısı Gangnam Style'dan önce Billboard listesinde zirvedeydi. Seçmemin ana nedeni filmin mesajına da uymasıydı. Anak Tagalog'ta oğlu için endişelen ve onu izleyen bir baba hakkında söylenen bir şarkı. Bir babanın aşkı hakkındaki bu şarkının iki yetim hakkında bir film için ne kadar uygun olduğunu düşündüm. "

( Minho'ya ) İki kez Manila'da bulundunuz ve ikincisi reklam yüzüyken Bench'i tanıtmak içindi. Manila'da ziyaret etmek istediğiniz ama fırsat bulamadığınız yerler var mi?

Minho : " Evet. Gerçekten cok meşguldüm, bu yüzden Manila'da hiçbir yeri ziyaret etme şansım olmadı. Eğer zamanım ve Filipinler'de yolculuk etme şansım olursa, bilirsiniz rahatlatıcı iyi bir tatil için popüler olmayan bir adaya gitmek isterim. "

( Minho'ya ) Filipinli hayranlarınıza bir şey söylemek ister misiniz?

(Tagalogca) Minho : " Kumusta kayo. Mahal ko kayo."



Çeviri: asleem
Kaynak: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.

Sayfalara ve sitelere alıntı yapmak isteyenlerin çeviren kişinin adını belirtip MinozTurkey'den alıntıdır diye belirtmeleri gerekir.
 
_______________________________________________________

[Resim: 123456789_zpsb3cdc269.gif]
єη ιуιѕι вυ мυ؟ємιη мιѕιη؟
[Resim: choco%20tatl_zpsny7z3r7w.gif]
(Bu Mesaj 02-23-2015 08:56 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : rabiyeBYX.)
02-23-2015 07:00 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
aleynaaminho Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 3,601
Üyelik Tarihi: Apr 2014
Rep Puanı: 515
Mesaj: #2
RE: Aksiyon Yıldızı Lee Min Ho 22.02.2015
 
Min Ho tatile buraya gel hic pisman olmazsin. Tesekkurler haber icin
 
_______________________________________________________

[Resim: tumblr_macly6Cun31qhidnwo2_500.gif]
Sanma üç günlük bu hislerim,
Ben burda her gün seni beklerim.
(Bu Mesaj 02-23-2015 08:06 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : aleynaaminho.)
02-23-2015 08:06 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 




Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobil Versiyon | RSS
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50]