Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Geç de olsa bir tanışma mesajım olmalı diyorum ve Merhaba aleynaaminho 24 5,487 Son Mesaj:10-24-2014 11:38 PM
  Tüm Minozlara Selam Olsun,Merhaba ireminoz. 24 6,932 Son Mesaj:10-15-2014 07:34 PM
  Merhaba Minozlar :D teooess 15 3,071 Son Mesaj:09-17-2014 11:22 PM
Video selamm minozlar tuğbahyun 11 2,755 Son Mesaj:09-13-2014 08:43 AM
  Selam Minozlar :)) Dreams Merve 38 6,135 Son Mesaj:09-01-2014 06:16 PM
Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
merhaba minozlar ben gonca tanışmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz :)
Yazar Mesaj
özlem can Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 1,331
Üyelik Tarihi: Nov 2013
Rep Puanı: 73
Mesaj: #1
merhaba minozlar ben gonca tanışmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz :)
 
facebook share twittershare
merhaba arkadaşlar ben gonca bu kocaman aileye katıldığım için çok mutluyum ama kimseyi tanımıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen :) Ey
 
02-15-2014 03:51 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
çiğdem_ Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 32
Üyelik Tarihi: Feb 2014
Rep Puanı: 6
Mesaj: #2
RE: merhaba minozlar ben gonca tanışmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz :)
 
Hoşgeldin :D Bende yeni üyeyim :D Bende çiğdem tanıştığıma çok memnun oldum :D
 
_______________________________________________________

Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.
02-15-2014 04:41 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
eminoz Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 1
Üyelik Tarihi: Jan 2014
Rep Puanı: 0
Mesaj: #3
merhaba minozlar ben gonca tanışmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz :)
 
merhaba bnde elif menmun oldum [quote]
 
02-15-2014 04:55 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Ella Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 312
Üyelik Tarihi: Dec 2013
Rep Puanı: 8
Mesaj: #4
merhaba minozlar ben gonca tanışmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz :)
 
Merhaba bende ela aramıza hoş geldin :) seni daha iyi tanımamız için kendinden biraz bahset :) kaç yaşındasın, nerelisin vb. gibi :)
 
02-15-2014 05:23 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
_nhnlmh_ Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 2,115
Üyelik Tarihi: Oct 2013
Rep Puanı: 267
Mesaj: #5
merhaba minozlar ben gonca tanışmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz :)
 
Hoşgeldin aramıza ben de Nihan.. :)
 
_______________________________________________________

Seni bir an bile olsa görebilmek için her şeyimi verebileceğimi bilerek yaşa...Bütün bunlar senin için..

LEE MIN HO

[Resim: sayyes.jpg]
02-15-2014 06:04 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
özlem can Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 1,331
Üyelik Tarihi: Nov 2013
Rep Puanı: 73
Mesaj: #6
RE: merhaba minozlar ben gonca tanışmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz :)
 
(02-15-2014 04:41 PM)çiğdem_ Yazılan: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.Hoşgeldin :D Bende yeni üyeyim :D Bende çiğdem tanıştığıma çok memnun oldum :D

memnun oldum çiğdemcim :)
 
02-15-2014 06:30 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
özlem can Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 1,331
Üyelik Tarihi: Nov 2013
Rep Puanı: 73
Mesaj: #7
RE: merhaba minozlar ben gonca tanışmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz :)
 
[quote='eminoz' pid='83100' dateline='1392468944']
merhaba bnde elif menmun oldum
Alıntı:

bende memnun oldum cnm benim :)
 
02-15-2014 06:31 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 




Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobil Versiyon | RSS
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50]