Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Geç de olsa bir tanışma mesajım olmalı diyorum ve Merhaba aleynaaminho 24 5,479 Son Mesaj:10-24-2014 11:38 PM
  Tüm Minozlara Selam Olsun,Merhaba ireminoz. 24 6,931 Son Mesaj:10-15-2014 07:34 PM
  Merhaba Minozlar :D teooess 15 3,068 Son Mesaj:09-17-2014 11:22 PM
Video selamm minozlar tuğbahyun 11 2,753 Son Mesaj:09-13-2014 08:43 AM
  Selam Minozlar :)) Dreams Merve 38 6,130 Son Mesaj:09-01-2014 06:16 PM
Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba minozlar ben didem tanışmak istiyorum yardimci olurmusunuz ? :)
Yazar Mesaj
ddeminho Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 1,328
Üyelik Tarihi: Mar 2014
Rep Puanı: 118
Mesaj: #1
Merhaba minozlar ben didem tanışmak istiyorum yardimci olurmusunuz ? :)
 
facebook share twittershare
Merhaba arkadaşlar ben didem 16 yaşındayım istanbul Gaziosmanpaşa'da yaşıyorum lise 2 ye gidiyorum Lee min ho yu ilk ghost house diye bi Kore filminde ufak bi rolle tanımıştım daha sonra personel taste bof faith city hunter The heirs derken onunla ilgili her şeyi öğrendim ve öğrendikçe daha çok bağlandım onu 2008 yılının Mart ayından bu yana kadar olan zamanda tanıdım buraya yaklaşık 3 ay kadar once üye oldum sizide çok yakından tanımak istiyorum şimdiden teşekkürler :)
 
_______________________________________________________

[Resim: tumblr_lr8zgeq8o61qc48jco2_r2_500.gif]
(Bu Mesaj 05-18-2014 02:27 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : ddeminho.)
05-18-2014 02:24 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
_nhnlmh_ Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 2,115
Üyelik Tarihi: Oct 2013
Rep Puanı: 267
Mesaj: #2
Merhaba minozlar ben didem tanışmak istiyorum yardimci olurmusunuz ? :)
 
Vaay filmde küçük bi rolde farkedip de araştırman güzelmiş sen benden daha eskisin o zaman ben bofla tanıdım 2009 dan beri :) ben de sana tanıtıyım kendimi kısaca ben nihan 14 yaşındayım lise bire gidiyorum yozgatta yaşıyorum :)
 
_______________________________________________________

Seni bir an bile olsa görebilmek için her şeyimi verebileceğimi bilerek yaşa...Bütün bunlar senin için..

LEE MIN HO

[Resim: sayyes.jpg]
05-18-2014 02:27 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
ddeminho Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 1,328
Üyelik Tarihi: Mar 2014
Rep Puanı: 118
Mesaj: #3
RE: Merhaba minozlar ben didem tanışmak istiyorum yardimci olurmusunuz ? :)
 
Evet kader işte o ufacık rolde gösterdi bana Rabbim şükürler olsun iyiki onu tanımışım o benim hayatimdaki tüm her şeyim oldu onun şarkıları onun dizileri, filmleri, reklamları hepsini de çok seviyorum güney Kore ismi geçen her yere bakıyorum artık :D
 
_______________________________________________________

[Resim: tumblr_lr8zgeq8o61qc48jco2_r2_500.gif]
05-18-2014 02:31 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
ddeminho Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 1,328
Üyelik Tarihi: Mar 2014
Rep Puanı: 118
Mesaj: #4
RE: Merhaba minozlar ben didem tanışmak istiyorum yardimci olurmusunuz ? :)
 
Bu arada sen bof u nasıl öğrendin Nihan ?
 
_______________________________________________________

[Resim: tumblr_lr8zgeq8o61qc48jco2_r2_500.gif]
05-18-2014 02:40 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
SalvatoreTVD Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 1,689
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 167
Mesaj: #5
Merhaba minozlar ben didem tanışmak istiyorum yardimci olurmusunuz ? :)
 
Merhaba Didem'cim :)) bende Asya 26 yaşındayım ve Aramıza Ailemize hoş geldin :))
hangi konuda yardım istersen Minoz Aile'mizin her bir üyesi seve seve sana yardımcı olacaktır,benden de istediğin zaman bilgi veya yardım isteyebilirsin seve seve bende yardımcı olabilirim tatlım :))
 
_______________________________________________________

[Resim: VlDZMq.gif]

"사랑은 한계를 모르는 사람 ♥ " (Love knows no boundaries) ♥ SuperJunior♥ELF
05-18-2014 02:41 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
ddeminho Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 1,328
Üyelik Tarihi: Mar 2014
Rep Puanı: 118
Mesaj: #6
RE: Merhaba minozlar ben didem tanışmak istiyorum yardimci olurmusunuz ? :)
 
Saol Asya abla o kadar mutluyum ki suan anlatamam minoz ailesinin verdiği bi huzur olsa gerek
 
_______________________________________________________

[Resim: tumblr_lr8zgeq8o61qc48jco2_r2_500.gif]
05-18-2014 02:42 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
SalvatoreTVD Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 1,689
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 167
Mesaj: #7
RE: Merhaba minozlar ben didem tanışmak istiyorum yardimci olurmusunuz ? :)
 
(05-18-2014 02:42 AM)ddeminho Yazılan: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.Saol Asya abla o kadar mutluyum ki suan anlatamam minoz ailesinin verdiği bi huzur olsa gerek

o duygu Minoz Ailemizin her bir üyesinin sıcak kanlı cana yakın olmasından kaynaklanıyor tatlım benim :))
 
_______________________________________________________

[Resim: VlDZMq.gif]

"사랑은 한계를 모르는 사람 ♥ " (Love knows no boundaries) ♥ SuperJunior♥ELF
05-18-2014 02:46 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 




Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobil Versiyon | RSS
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50]