Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Gangnam 1970 Korean version of the DVD rabiyeBYX 5 1,320 Son Mesaj:07-11-2015 08:48 PM
  Lee Min Ho - Message for "Gangnam Blues" DVD Blu-Ray Release - 13.06.2015 rabiyeBYX 1 604 Son Mesaj:06-15-2015 12:58 PM
  Gangnam 1970 Shooting rabiyeBYX 18 3,235 Son Mesaj:05-21-2015 01:26 AM
  Gangnam 1970 Filmden Kareler rabiyeBYX 20 4,328 Son Mesaj:04-06-2015 09:49 PM
  Gangnam 1970 Filimden Kesitler mutlu çiğdem 1 996 Son Mesaj:02-28-2015 03:05 PM
Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13.01.2015 Lee Min Ho - Gangnam 1970 (‘강남 1970) Media Preview
Yazar Mesaj
rabiyeBYX Çevrimdışı
Adminoz | Forum |
*******

Mesajlar: 4,488
Üyelik Tarihi: Jun 2011
Rep Puanı: 153
Mesaj: #1
13.01.2015 Lee Min Ho - Gangnam 1970 (‘강남 1970) Media Preview
 
facebook share twittershare
[Resim: uukIcFU.jpg]
[Resim: STxDsSX.jpg]
[Resim: FJszL9k.jpg]
[Resim: TzSyANg.jpg]
[Resim: NmexC7g.jpg]
[Resim: cBIBQDE.jpg]
[Resim: F7dvzhY.jpg]
[Resim: obvajKh.jpg]
[Resim: MYQLGir.jpg]
[Resim: iIVlewt.jpg]
[Resim: WCkO1Ct.jpg]
[Resim: BquyoE1.jpg]
[Resim: HK8mlAb.jpg]
[Resim: WxglQan.jpg]
[Resim: PqoqyC8.jpg]














 
_______________________________________________________

[Resim: 123456789_zpsb3cdc269.gif]
єη ιуιѕι вυ мυ؟ємιη мιѕιη؟
[Resim: choco%20tatl_zpsny7z3r7w.gif]
(Bu Mesaj 01-13-2015 05:11 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : rabiyeBYX.)
01-13-2015 05:09 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
MeLeekeMinHo Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 25
Üyelik Tarihi: Mar 2014
Rep Puanı: 6
Mesaj: #2
RE: 13.01.2015 Lee Min Ho - Gangnam 1970 (‘강남 1970) Media Preview
 
Allahım ne dediğini anlamadığım halde pek güzel konuşuyor bir de ne dediğini anlasam daha güzel konuşuyordur kesin :D emeğine sağlık kuzucum :))
 
(Bu Mesaj 01-13-2015 09:14 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : MeLeekeMinHo.)
01-13-2015 09:13 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
aleynaaminho Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 3,598
Üyelik Tarihi: Apr 2014
Rep Puanı: 512
Mesaj: #3
RE: 13.01.2015 Lee Min Ho - Gangnam 1970 (‘강남 1970) Media Preview
 
Allahim nasik bir film bizi bekliyor surekli basin toplantisimi diyim artik hep yapiliyor meraktan gidecegim vallahi. 21 Ocak yaklasti burda yayinlanacagi ile ilgili bir haber yokmu unni
 
_______________________________________________________

[Resim: tumblr_macly6Cun31qhidnwo2_500.gif]
Sanma üç günlük bu hislerim,
Ben burda her gün seni beklerim.
01-14-2015 02:59 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
mutlu çiğdem Çevrimdışı
Adminoz | Forum |
*******

Mesajlar: 4,792
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 194
Mesaj: #4
13.01.2015 Lee Min Ho - Gangnam 1970 (‘강남 1970) Media Preview
 
Olursa davul çalarak duyururuz kuzucuğum Min Ho shii yine siyahlar içinde harikasın eline sağlık canım
 
_______________________________________________________

[Resim: 353b4wl.gif]
01-14-2015 12:26 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
aleynaaminho Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 3,598
Üyelik Tarihi: Apr 2014
Rep Puanı: 512
Mesaj: #5
RE: 13.01.2015 Lee Min Ho - Gangnam 1970 (‘강남 1970) Media Preview
 
Haha unni alemsin. Yakinda Korede vizyonda burda da insallah girer. Ben sey diye dusunmustum hani orda vizyondayken burda da girmesi gerekiyodu vizyona belkide girmeyecek diye dusunmustum film burda. Insallah diyelim. Coktan bir salon kisiyi topladim sayilir hehe:D Tesekkurler unnii.
 
_______________________________________________________

[Resim: tumblr_macly6Cun31qhidnwo2_500.gif]
Sanma üç günlük bu hislerim,
Ben burda her gün seni beklerim.
01-14-2015 07:39 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 




Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobil Versiyon | RSS
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50]