Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Heart Haru Senaryo Yorumları SalvatoreTVD 44 6,454 Son Mesaj:11-21-2016 03:59 PM
Star Dreams Senaryo Yorumları SalvatoreTVD 452 60,927 Son Mesaj:09-21-2015 11:17 PM
  Evimde Bir Yakışıklı Var !-Senaryo Yorumları park ze shi 441 54,903 Son Mesaj:07-27-2015 02:07 AM
  AŞK SENMİSİN Senaryo Yorumları Yaseminminoz 226 48,573 Son Mesaj:07-22-2015 11:54 AM
  Umutlar ve Hayaller senaryo yorumları minozAbet 69 10,312 Son Mesaj:07-21-2015 01:02 PM
Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 1 Oy - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PROMİSE ME !! Senaryo Yorumları
Yazar Mesaj
gulsh Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 112
Üyelik Tarihi: Oct 2012
Rep Puanı: 6
Mesaj: #1
PROMİSE ME !! Senaryo Yorumları
 
facebook share twittershare
İnşallah beğenirsiniz :)
 
_______________________________________________________

[Resim: tumblr_m31ht82tvp1qlutiq.gif]
01-12-2013 03:43 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
SalvatoreTVD Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 1,689
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 167
Mesaj: #2
PROMİSE ME !! Senaryo Yorumları
 
ilk yorum benden olsun mu gülşah'ım :))

öncelikle hayırlı olsun yeni senaryon,çok güzel yazmışsın ben beğendim,emeklerine ellerine sağlık kadro sağlam zaten, de de işte bu konu bana biraz fazla tanıdık geldi,nedense bana bir filmi hatırlattı :))


neyse ben beğendim 2.bölümü merakla bekliyoruz,kız acık romantik komedi kat be hep salya sümük ağlıcakmıyız yaa,dramı zaten pek sevmem,senin senaryon güzel ama ilerliyen bölümlerde onu komediyede dönüştürsen süper olur yani, okuyucunun isteği bu yanlış anlama :))) :P
 
_______________________________________________________

[Resim: VlDZMq.gif]

"사랑은 한계를 모르는 사람 ♥ " (Love knows no boundaries) ♥ SuperJunior♥ELF
(Bu Mesaj 01-12-2013 05:32 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : SalvatoreTVD.)
01-12-2013 05:30 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
gulsh Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 112
Üyelik Tarihi: Oct 2012
Rep Puanı: 6
Mesaj: #3
RE: PROMİSE ME !! Senaryo Yorumları
 
Ablam zaten izldigim butun filmler diziler ben de cok etki bırakıyor bu da onun bir yansıması olmalı:))

Çok teşekkùr ederim ablam yorumun icin:) her zaman elestiriye açığım rahat olabilirsin ve tavsiyelerine uyacağìm ablam:)
 
_______________________________________________________

[Resim: tumblr_m31ht82tvp1qlutiq.gif]
01-12-2013 12:22 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
SalvatoreTVD Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 1,689
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 167
Mesaj: #4
PROMİSE ME !! Senaryo Yorumları
 
tamam canım :)))
 
_______________________________________________________

[Resim: VlDZMq.gif]

"사랑은 한계를 모르는 사람 ♥ " (Love knows no boundaries) ♥ SuperJunior♥ELF
01-12-2013 03:21 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
mutlu çiğdem Çevrimdışı
Adminoz | Forum |
*******

Mesajlar: 4,792
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 194
Mesaj: #5
PROMİSE ME !! Senaryo Yorumları
 
başlangıç olarak iyi ilerledikçe dahada güzelleşeceğine inanıyorum eline sağlık :D
 
_______________________________________________________

[Resim: 353b4wl.gif]
01-12-2013 03:44 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
gulsh Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 112
Üyelik Tarihi: Oct 2012
Rep Puanı: 6
Mesaj: #6
RE: PROMİSE ME !! Senaryo Yorumları
 
Teşekkür ederim çiğdem abla :) ilk defa senaryo yazıyorum insallah guzel olur:)
 
_______________________________________________________

[Resim: tumblr_m31ht82tvp1qlutiq.gif]
01-12-2013 04:14 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
SalvatoreTVD Çevrimdışı
Minoz Fan

Mesajlar: 1,689
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 167
Mesaj: #7
PROMİSE ME !! Senaryo Yorumları
 
olur kuzum olur :)) bak yaza yaza senaryoların güzel olur zaten :)) bak güzel yazıyorsun zaten :)) sana ufak bir tavsiye,önceden ne yazsam diye plan sakın yapma,al pc'yi eline o an içinden ne yazmak geliyorsa nasıl yazmak geliyorsa başla sonra o zaten doğaçlama bir şekilde akıp gidiyor senaryo :)) buna çok dikkat et önceden plan yapma sadece içinden nasıl yazmak ne yazmak geliyorsa onu yaz. ;) nacizhane 5 senaryo yazmış bir senarist olarak ufacık bir tavsiye :))
 
_______________________________________________________

[Resim: VlDZMq.gif]

"사랑은 한계를 모르는 사람 ♥ " (Love knows no boundaries) ♥ SuperJunior♥ELF
01-12-2013 06:32 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 




Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobil Versiyon | RSS
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50]