Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Tongue Aktör Lee Min Ho'nun Son Fotoğrafı Karışıklık Yarattı"O,kız arkadaşı mı?"[21.09.2012] glsm 14 26,189 Son Mesaj:05-22-2014 10:29 PM
  Lee Min Ho'dan Sınava Gireceklere Destek 01.11.2012 leylamira 23 9,642 Son Mesaj:05-22-2014 10:18 PM
  Lee Min Ho'nun Utandığı Anlar 19.11.2012 *minay* 24 16,815 Son Mesaj:09-03-2013 04:47 PM
  MinHo'nun Yapmayı En Çok Sevdiği Şey Çocukları Sevindirmek 27.12.2012 rabiyeBYX 21 8,745 Son Mesaj:07-23-2013 08:07 PM
Rainbow Kim He Sun ve Lee Min Ho Birbirlerine Karşı Sertçe Savaşıyorlar[17.09.2012] glsm 14 7,918 Son Mesaj:07-05-2013 12:34 PM
Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee min ho formunda "omuzlarına yaslanmak istiyorum" 09.05.2012
Yazar Mesaj
şelaletüngaç Çevrimdışı
Çevirmen
****

Mesajlar: 119
Üyelik Tarihi: Apr 2012
Rep Puanı: 15
Mesaj: #1
Lee min ho formunda "omuzlarına yaslanmak istiyorum" 09.05.2012
 
facebook share twittershare
Aktör Lee Min Ho sıkı vücudunu göstererek hayranlarını şaşırttı

[Resim: 20120508194248872381.jpg]

SBS'nin Ağustos ayında yayınlayacağı Faith dizisinde Choi Young adlı bir savaşçı rolünde oynayacak olan Lee,kaslı vücudu sayesinde dikkatleri üzerine çekti.
8 Mayıs'ta çekilen resimde,insanlara güçlü kaslarını göstererek gösteri için çok çalıştığını anlatıyor.

Lee min ho her zamankinden daha erkeksi ve olgun görünüyor. aynı zamanda bir örgü bluz ve sırt çantasıyla moda tarzını yansıtıyor.saçları gözlerini kapatıyor ve bu sekilde gizemli bir çizgi film karakteri gibi görünüyor

insanlar "onun sıkılaşmayı denediğini söyleyebilirim." " o daha da olgun görünüyor" "onu komutan gibi gösteren omuzları var " "komutanım,omzuna yaslanmak istiyorum" "onu dizide aksiyon sahnelerinde görmek için sabırsızlanıyorum" gibi cümleler söylediler.



çeviri:Şelaletüngaç kaynak:starnews
 
_______________________________________________________

[Resim: 20090524lmhvogue6160720.jpg]
(Bu Mesaj 05-21-2012 08:48 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : şelaletüngaç.)
05-09-2012 06:20 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
bilgeminho:)
Misafir

 
Mesaj: #2
RE: Lee min ho formunda "omuzlarına yaslanmak istiyorum" 09.05.2012
 
canım bnm çeviri için teşekürler:) geçekten vücudu iyice harika olmaya başladı çok dikkat çekiyo çok tatlı ya :)
 
05-09-2012 06:24 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
kübra kılınç Çevrimdışı
VlP Üye
*****

Mesajlar: 2,239
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 82
Mesaj: #3
RE: Lee min ho formunda "omuzlarına yaslanmak istiyorum" 09.05.2012
 
ilk çevirin şelale :D tebrikler :D
ben çeviricektim tam ama biraz geç gördüm sen benden önce davranmışsın :D
 
_______________________________________________________

[Resim: 554814_10151125624314927_247533669_n.jpg]
05-09-2012 06:26 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
şelaletüngaç Çevrimdışı
Çevirmen
****

Mesajlar: 119
Üyelik Tarihi: Apr 2012
Rep Puanı: 15
Mesaj: #4
RE: Lee min ho formunda "omuzlarına yaslanmak istiyorum" 09.05.2012
 
evet her dizisinde farklı görünüyor dedikleri gibi daha erkeksi olmuş :) fotoğrafını eklemeyi beceremedim bu arada özürdilerim
 
_______________________________________________________

[Resim: 20090524lmhvogue6160720.jpg]
05-09-2012 06:26 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
şelaletüngaç Çevrimdışı
Çevirmen
****

Mesajlar: 119
Üyelik Tarihi: Apr 2012
Rep Puanı: 15
Mesaj: #5
RE: Lee min ho formunda "omuzlarına yaslanmak istiyorum" 09.05.2012
 
teşekkür ederim kübra :D elektrik gitti onu bekledim yarım saat :D anca yayınlayabildim
 
_______________________________________________________

[Resim: 20090524lmhvogue6160720.jpg]
05-09-2012 06:27 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
kübra kılınç Çevrimdışı
VlP Üye
*****

Mesajlar: 2,239
Üyelik Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 82
Mesaj: #6
RE: Lee min ho formunda "omuzlarına yaslanmak istiyorum" 09.05.2012
 
(05-09-2012 06:26 PM)şelaletüngaç Yazılan: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.evet her dizisinde farklı görünüyor dedikleri gibi daha erkeksi olmuş :) fotoğrafını eklemeyi beceremedim bu arada özürdilerim

[Resim: 2012050819424887238_1.jpg]
fotoğraf bu :D
 
_______________________________________________________

[Resim: 554814_10151125624314927_247533669_n.jpg]
05-09-2012 06:28 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
şelaletüngaç Çevrimdışı
Çevirmen
****

Mesajlar: 119
Üyelik Tarihi: Apr 2012
Rep Puanı: 15
Mesaj: #7
RE: Lee min ho formunda "omuzlarına yaslanmak istiyorum" 09.05.2012
 
hah evet teşekkür ederim :D
 
_______________________________________________________

[Resim: 20090524lmhvogue6160720.jpg]
05-09-2012 06:29 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 




Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobil Versiyon | RSS
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50]