Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey

Tam Görünüm: minoz turkey de neyi seviyorsunuz ??
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
burayı çok seviyorum :) ama burda en çok sevdiğim şey lee min ho'nun fotoğraflarını her sayfa açtığımda gözükmesi ^^ sonra bir iç çekişim var tabi ^^ aslında bir çok ama bir tanesini söyledim ^^ sizleride merak ettim için soruyorum ya sizin sevdiğini ' minozturkey'de ??
Mnho'yu en iyi takip ettiğim yer olması,
Onun için çabalarımızın olması,
Bir aile gibi sıcak olmamız ve onuda ailemizde görmek için tek yürek olmamız..
kaçkere okudum bilmiyorum yazınızı ama bunları söylemek bile güzel teşekürler cvp için ^^
Benim evim gibi olması ve bu evde beni karşılayan hep LeeMinHo'ymuş gibi hissetmem :) Ve tabiki kardeşler ve dostların sıcaklığı :)
Sevdiğim adamı sevenlerle bir arada olmak aynı duyguyu paylaştığım insanlarla birşeyler yapabilmek birlikten kuvvet doğar ilkesini burada gerçekleştirebilmek Herkesin istediği ondan bir gün cevap alabilmek onu görebilmek isteğini anca beraber olunacağını anlamak bazı sitedekilerde olmayan insanların kendini rahatça dile getirebilmesi özgürlüğü. Ve herşeyden önemlisi Kardeşim gibi olan insanlarla kuzularla yeni tanıştığım ve dahada tanışacağım gelecek arkadaşlarımla bir arada olmam adı sözde ekip olan admininden üyesine aile olmam yeter.

Arkama baktığımda Minozun ne olduğunun yavaş yavaş anlaşılmaya başlandığını görmek bir başka duygulandırıyor iyi hatırlıyorum Facebook sayfamız vardı eylülde kurulmuştu Minozun ne olduğunu bilen 10-20 kişi yoktu insanlara yayılınca anlatılınca birlik olunca ne güzel şeylerin çıktığını görüyorum burada.
Burası öyle sıcak ki ^^ Minho'nun sıcaklıgı bütün Minozlara yansımış gibi sanki ^^ Hele o video çekildiği zaman, Trt'de twitter'da yagmura tuttugumuz zaman, Hediye almak için çabalarımız .. Her şey o kadar içten ki, hepimizin tek bi amacı var hepimiz onun bizi bilmesini istiyoruz, gelmesini, onu görmeyi, bi imza almayı, belki de bi fotograf .. Bütün dertleri kederleri bi kenara bırakıp burada mutlu oluyoruz .. Kimi dedikodulara sinir oluyoruz, Minho'yu özlüyoruz, yeni haberlerde mutlu oluyoruz ama hepsinin bi ortak noktası var; Burda hepimiz Tek Yürek oluyoruz ^^
teşekür ederim cvp ladığınız için. aynı duyguları taşımak , çabalamak , tek yürek olmayı başarmak.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler