Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey

Tam Görünüm: Park Min Young Lee Min Ho, “City Hunter” ve Ağlama Sahneleri Hakkında Konuştu
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Park Min Young Lee Min Ho, “City Hunter” ve Ağlama Sahneleri Hakkında Konuştu

Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.

Park Min Young tüm samimiyeti ile bir mini görüşmede “City Hunter” daki oyunculuk konusunda kendi deneyimlerini paylaştı.
Baş rol oyuncusu aktör Lee Min Ho’ nun ona ışık tutuğunu anlattı. Birlikte bazı ikili judo sahneleri ile ile ilgil şunları düşünüyor, “Yaklaşık bir ay süreyle judo eğitimi aldım ama benim ile Lee Minho arasında belirgin bir yükseklik farkı olduğu için, bazı yaralanma riskleri vardı. Ama biz çok sık Judo sahnelerinin çekimini yaptık, onu kaldırdığım da Lee Min Ho hızla yere düştü. Zor olsada o çok iyi, bu nedenle eğlenceli ve tatmin edici sahneler çekiliyor.”
Aynı zamanda 'Kim Nana' rolüyle ilgili konuştuk. “Nana üstesinden gelmesi gereken sıkıntılarla karşı karşıya olan ve kalbinin derinliklerinde bunun acısını yaşayan bir karakter. Ancak, o çok parlak ve cesur biri; cesur bir kadın olması ile ilgili Yoon Sung’ un ilk düşüncesi onun daima yanında olması gerektiğidir.”
Park Min Young “3 adım ağlama sahnesi” ile ilgili övgü dolu düşüncelerini şöyle belirtti, “ Kendi ebeveynlerimi düşündüm bu nedenle, kalbime çok yakın bir sahne oldu. İnsanların bunu “3 adım ağlama sahnesi” olarak adlandırmasına müteşekkürüm ve izleyiciler benimle birlikte ağladıklarını söylediklerinde çok mutlu oldum. Ayrıca daha çok çalışmam gerektiğini düşünüyorum.”


Çeviri: cgdm min ho (cgdm_minoz_tr)
Kaynak: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.


Park Min Young talks about Lee Minho, ‘City Hunter’, and crying scenes

Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.

Park Min Young candidly shared her experiences about acting on ‘City Hunter‘ through a mini-interview.
She began by spotlighting her co-star, actor Lee Minho. The two engaged in some Judo scenes together, and she mused, ”I got trained in Judo for about a month but since there is a significant height difference between me and Lee Minho, there were some risks for injury. But since we shoot Judo scenes very often, Lee Min Ho swiftly falls over when I lift him. He does it well so even though it’s hard, it’s very fun and satisfying when the scenes come out nicely.”
She also talked about her role as ‘Kim Nana’. “Nana is a character who faces the hardship of overcoming her scars and pain in her heart. However, she is very bright and brave; she’s an adventurous woman who confesses to Yoon Sung first thinking that she should always be by his side.”
Park Min Young revealed her thoughts about her lauded ‘3-step crying scene’ by stating, “Because I teared up while thinking about my own parents, it was a scene that was very close to my heart. I was very thankful that people named it ‘3-step crying scene’ and was very happy when viewers said that they cried along with me. It also made me think that I should work even harder.”

çeviri için sağol çiğdem abla..:) 3 adımlı ağlama sahnesi hangi bölümdeydi.?
Ellerine sağlık Çiğdem Bizim Nanamız çok cesur ^^ Park MinYoung gerçekten çok iyi bir oyuncu ağlama sahnelerinde çok çok iyi o ağladığında bende ağlıyorum MinHo'yla uyumları süper ^^
Çeviri için teşekkürler Çiğdem abla..:) :D
Çevirdiğin için Sağol Çiğdem ablaa :))
Ellerinize sağlık..Bende aktris olmak istiyorum!
Kim Nana shi!her ne kadar bu kızı kıskanıyor olsam da rolünü çok güzel yapıyor maşallah uyumları da harikaydı dizideki herkes harikaydı ama minho bi başkaydı tabiki^^
bu güzel uyumu bu derece berbat bitirdikleri için de sinirlerim hala bozuk:)
ellerine sağlık çiğdem abla^^
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler