Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey

Tam Görünüm: Lee Min Ho'nun Filipinler'deki Etkisi
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
[Resim: 29pu36c.jpg]Hallyu yildizi Lee Min Ho, Filipinler'i etkiledi.
Filipinli küresel giyim markası BENCH, 2012 yılından beri 4.yıl için Lee Min Ho ile anlaşma imzaladı.

BENCH 1987'de kuruldu ve Filipinler'deki öncü giyim markalarından biri oldu. Marka, Maroon 5'ten Adam Levine, Bruno Mars, David Archuleta, Jonas Brothers'tan Joe Jonas gibi dünyaca ünlü yıldızlar ile anlaşması ile biliniyor. Lee Min Ho'nun 4.yıl kontrati BENCH'in bu zamana kadarki en uzun kontratı.

BENCH'in bir modeli olarak, Lee Min Ho satışlardaki büyük artışa katkı sağladı ve giydiği hemen hemen her şeyi "yok satan" olarak etkiledi. BENCH'in kaynakları uzun boyu ile zirvedeki moda zevki ve aurası ile bu sonuçları Böyle yaptı ve hatta Lee Min Ho hakkında takip yapmak için 14'ünde Kore'yi ziyaret ettiklerini söyledi.

Lee Min Ho geçen sene BENCH ile bir işbirliği içinde Filipinler'i ziyaret etti ve gittiği her yerde büyük bir trafik karmasasi yaratarak hayranları onu görmek için havaalanında toplandı. Söylentilere göre onun ziyaretlerini milli tatil yapmayla ilgili bir laf dolandığı bile oldu. O sadece Filipinler'de değil, Endonezya, Malezya ve diger Asya ülkelerinde de çok etkili.

"Boys Over Flowers ", "Personal Taste","City Hunter ", " Faith","The Heirs " ve " Gangnam 1970 " gibi Lee Min Ho dizileri ve filmleri yerel kanal ABS-CBN'de yayınlanıyor.

Kore Turizm Organizasyonu için öncü yüz olan Lee Min Ho'nun ünü şimdi Filipinler'de devam ediyor ve BENCH ile offline basin reklam etkinlikleri olacak.

Çeviri: asleem
Kaynak: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.

Sayfalara ve sitelere alıntı yapmak isteyenlerin çeviren kişinin adını belirtip MinozTurkey'den alıntıdır diye belirtmeleri gerekir.
Referans Adresler