Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey

Tam Görünüm: LEE MIN HO "ELLE" DERGISI İÇİN LOS ANGELES'TA BIRAZ TENINI GÖSTERİYOR
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
[Resim: 15ozckg.jpg]Malesef, yaz hemene hemen kapanisa geçiyor ve daha serin sonbahar yaklaşıyor, böylece mankenin -ki bu Lee Min Ho- üzerindeki trend sonbahar kıyafetlerinden bazılarına göz atabilirsiniz. Karizmatik, manken gibi vücudu ve keskin yüz hatları ile, Lee Min Ho şık sonbahar kıyafetleri içinde kalpleri nasil durduracagini biliyor.
Çöl bir alanda biraz tenini göstererek "Elle" çekimleri için Los Angeles'ta poz verdi. 17 Ağustos'ta sunulan resimler herhangi bir yerde, herhangi bir şeyin içinde bile iyi gorunebilecegini bir kez daha kanitladi.
Röportajda Lee Min Ho'ya "Gangnam 1970 " filmindeki erkeksiligi soruldu ve o " erkeksi olmaktaki çekiciliği hissettiğim bir yaşa ulaştıgimi düşünüyorum. Daha genç olduğum zamanlardan beri, adamlar kişiliklerinden, sözlerinden ve hareketlerinden sorumlu olmak zorundadur diye düşündüm. Hatta arkadaşlar arasinda laflarimi geri almaktan nefret ederim." diye cevapladı.
"Kendi kendime eklenmekten mutluluk hissetmiyorum ama diğer insanlarin eglendigini gördükçe mutlu olan bir tipim. Ne zaman bir seylerin eksik olduğunu dusunsem, mutlu olmak için tam şu anda ne yapabilecegimi düşünürum. Bu duygunun içine sürekli düşmemek için içinde olduğum durumun ne oldufunu tam olarak bilmem gerekir. " diye belirterek hayatındaki mutluluk hakkında da konuştu.
Sonra, sıradaki yapiminin Kore-Çin yapımı "Bounty Hunters " olduğundan bahsetti.
Çeviri:asleem

Kaynak: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.
Sayfalara ve sitelere alıntı yapmak isteyenlerin çeviren kişinin adını belirtip MinozTurkey'den alıntıdır diye belirtmeleri gerekir.
Referans Adresler