Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey

Tam Görünüm: iSTANBULLU MİNOZLAR BULUŞUYORUZ!!!
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
[Resim: 9Sg5nfW.jpg]

Minoz Turkey Ailesi!

2015'in ilk buluşmasına hazır mısınız?
Hem güzel sayfamızın 4. yılını kutlamak hem de filmimiz vizyona girdiği tarihlerde Lee Minho'yu desteklemek için süper bir organizasyon planladık. :D Unutulmaz bir gün geçirmek ve de Minho'ya desteğinizi en etkileyici şekilde ulaştırmak için ilk buluşmamız İstanbul'da gerçekleşecek. Şöyle bir ipucu vereyim, gece gündüz demeden gelenlere müthiş sürprizler hazırlıyoruz!

Yeri henüz kesinleştirmedik. Şimdilik Sultanahmet'teki Edebiyat Kıraathanesi'nde gerçekleşeceğini söyleyelim. Zaman ise çok büyük ihtimalle 25 Ocak Pazar 12:00 olarak kararlaştırıldı.

2015 bizim yılımız olacak canlar, bunu herkese göstermeye ne dersiniz? Öyleyse o gün bizlerle olun.^_^



[KESİN GELECEKLERİN İSİM LİSTESİ]
Merhaba Minozlar!
Buluşma duyurusunda gelen herkese sürprizlerimiz olacağını söylemiştim. Öncelikle bazılarının AÖF sınavı varmış, öyle bir duyum aldım. Ama maalesef filmin vizyona girmesini kutlayacağımız için daha fazla gecikmemiz mümkün değil. Yani 25 Ocak Pazar 12:00'da Sultanahmet'te buluşacağız kısmetse. Oraya bitişi 18:00 yazdığıma bakmayın, sınav çıkışı da gelen herkese kapımız açık. Peki nedir bu hediyeler diyeceksiniz. Onları hazırlatmakla meşgulüz ama ipucu dahi veremeyiz. Öncelikle söyleyelim hepsi hoşunuza gidecek.Bir de hazırladığımız bir şey var ki en çok onu seveceksiniz.Şimdi başlıkta gördüğünüz gibi bu post altına KESİN gelecekler "beni listeye yazın" diyebilir mi? Liste hediyeler için çok önemli ona göre rakam belirleyeceğiz. Öyleyse hadi bakalım canlar, yazın da o gün kimlerle tanışma fırsatına erişeceğiz onları belirleyelim? ?
~Dicle~
Ah İstanbulda olmak vardi. Destek olmak vardi. Guzelce destek olmaniz ve guzel bir kutlama yapmaniz dilegiyle
yaa ben memlekete gitmiştim ve nete girememiştim hiç haberim de olmadı :( :( noldu toplandınızz mı ?? =(( ayy yaa hık! diye bogazımda düğüm oldu vala =(
Referans Adresler