Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey

Tam Görünüm: Hallyu Yıldızı LeeMinHo Şangay da Kışı Isıttı 24-11-2014
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
[Resim: ba6LVG1.jpg]

HALLYU YILDIZI LEE MIN HO SANGAY'DA KIŞI ISITTI
Lee Min Ho, 22 Kasım'da Şangay Mercedes-Benz Arena'da 10 bin hayrani ile Re:Minho turunu başarılı bir şekilde tamamladi. Şangay konseri küresel turun altıncısı ve Çin'de yapılan sonuncusu. Bundan sonra ateşini Tayland ve Kore'ye tasiyacak.
Iki saatten fazla süren konsere farkli yaşlardan ve cinsiyetten hayranlar katıldı. LMH sahnede göründugunde hayranlarin bazilari sarki söylerken bazıları aglamaya basladi. Konserin ateşiyle gittikçe heyecanlanan hayranlar baştan beri kutlama havasi yaratarak dans etmek için koltuklarından kalkti.
The Heirs dizisinin Ost'u Love Hurts'u söyleyerek konsere başlayan LMH Çin'deki hayranlarını selamlamadan önce dokunakli sesiyle şarkı söyledi. Ilk albümünden Pieces of Love ve My Everything'i söyleyerek devam etti ve yeni albümü Song For You icin hazirladigi ve Şangay manzaralarinin oldugu videolarda dans etti.
İkinci albümü Song For You'dan Paradise in Love, Stalker, Burning Up ve Travel'i kapsayan bütün şarkılari söyledi ve özellikle konser için bir araya geldigi rock grubu Royal Pirates ile birlikte performans sergiledi.
Re:Minho yeni bir başlangıç anlamı taşıdığı için Lee Min Ho hayalperest ve fantastik çekiciliğini sergilerken duygusal ve sicak yani kadar güçlü ve sert yanını da gösterdi.
Şangay konseri hayranların düzenlediği etkinlik ile de dikkat çekti. Hayranların hepsi "Lee Min Ho en iyisi" anlamina gelen "Lee Min Ho Ni Zhen Bang" yazdıkları pankartlari tuttu. Bir trend gibi yayılan "Ni Zhen Bang" hakkında LMH "o, anlamının ötesinde, , hayranlarım ve benim aramda özel bir iletişim" demişti.
Lee Min Ho Hayranlarina cevap olarak özel bir etkinlik düzenledi. "Etrafimdaki eşsiz Lee Min Ho hayranları" başlığıyla SNS etkinliğinden seçilen dört hayran sahnede Lee Min Ho ile tanisma sansini elde etti. Lee Min Ho kahkaha attiran oyunlar oynadi ve hayranlarına sarildi.
Bununla birlikte, Re:Minho final konseri Ocak 2015'te Ilsan, Kintex'te yapilacak ve biletler 25 Kasım'da saat 7 de(KST) Interpark'ta satışa sunulacak.
Lee Min Ho Gangnam 1970 filminin çekimlerini bitirdi ve Asya'da tanitimlari yapılıyor.

Kaynak: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.
Çeviri: asleem

Sayfalara ve sitelere alıntı yapmak isteyenler çeviren kişinin adını belirtip MinozTurkey'den alıntıdır diye belirtmeleri gerekir.
Benim bebeğimin gülüşü bile ısıtırken görüntüsü mahşere çevirmeye yeter .Eline sağlık canım
Çigdem unnim sana şiddetle katiliyorum onun gülüşü kasip kavurur. Hayranlardan bazilari aglamis bende her painful love u duydugumda oyle oluyorum. Ahh min ho shii senin konserinde painful love soylerken aglamak, song for you yu soylerken kendimden gecmek:D say yesi soylerken sana evet demek istiyorum. Bu dilegimi gerceklestirir misin?
Tesekkurler unniii
Ben senin sesini her duyduğumda hareketli şarkılarında bile ağlıyorum konserde halimi gerçekten hayal edemiyorum bi ağlayıp bi gülerim heralde :D teşekkürler :)
Referans Adresler