Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey

Tam Görünüm: ABNORMAL SUMMIT(SIRADIŞI ZİRVE)
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Minozcanlarım hepinize selamlar :) ben bi program hakkında bir öneride bulunmak istiyorum bu duyuru daha önce yapıldı mı bilmiyorum ama yapıldıysa affedin :) belki bilmeyenler vardır kore televizyonunda yayınlanan bir program var abnormal summıt diye bizde de internette yayınlanıyo neyse bu programda farklı ülkelerden insanlar geliyo kendi ülkelerini tanıtmak ve temsil etmek adına belçika amerika kanada japonya çin birkaç tane daha vardı ama şu an aklıma gelmiyo ve bizim ülkemiz türkiye yi temsil ve tanıtım adıyla da enes diye bi oppa gitmiş :)) bu programa bazen hatta hemen hemen her bölümünde çeşitli konuklar geliyo bunlardan bazıları kore güzeli korenin ünlü bir komedyeni ve müzisyen bi adam vb kisiler konuk olmustu ben de derim ki bizi temsil eden enes oppa ya çeşitli yollardan ulasalım facebook twitter vb yerlerden ona ulasıp min ho oppayı davet etmeyi bi sunuculara söylesin belki sıcak bakarlar bu görüşe hazır çekimleri de bitmişken oppamızın bir ihtimal gelebilir diye düşünüyorum ben ne dersinizz ? ???
Çok iyi olur aslinda:D ahahah turk birinede oppa demek cok garip oldu hehe:D insallah basaririz.
Türk mürk sonuçta oppa :D :D?
Eheh:D orasi oyle:D repim dolmus sonra cevap vericem
:D benimkide doldu :D
Güzel fikir aslında bence yapılabilir bi şekilde ulaşılamaz mı acaba ? En azından denemiş oluruz bi şey kaybetmeyiz adminlerimiz ne düşünüyorlar ?
Evet ben de öyle düşündüm ve program da süper gülmekten ölüyorum bnde adminlerimiz duysun diye buraya yazdım ya sırf enes abiye yazmamızda şart değil programın kendi sitesine de gnderebiliriz hatta ikisine de gnderelim daha can alıcı ve dikkat çekici olur bencee
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler