Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey

Tam Görünüm: Min Ho'nun Şirketi 8.Debut Projemizi Paylaştı
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar kısa bir süre önce Min Ho'nun ünlü oluşunun 8. yılını kutlamak için bir ptoje başlatmıştık projemiz bir kaç gün evvel hazır oldu ve sosyal kanallardan Min Ho ve şirketine yolladık acaba gördüler mi ?Diye düşünürken çok güzel bir şey oldu ve şirket videomuzu paylaştı bu bu sene bize 4. dönüşleri çok mutluyuz emeği geçen herkese teşekkürler aşağıda proje videomuzu ve şirketin paylaşımını görebilirsiniz.

[Resim: 33xak5t.png]
Çiğdem abla bu ne zamanın projesi ??
Evet unni bu proje ne zaman oldu
ya var ya kaç gündür minho minho diye nicesinesarıldım :D çok fena durumdaydım! bu haber beni benden almıştı görüdğümde :D çok mutlu oldum çok güzel olmuş video..Ayrıca artık biz bastırmadan onlar bizi doğrudan fark ediyo! bu çok güzel bir şey.Tarifi mümkün değil ^^ Bizi çok seviyorum bee :)
Ellerinize saglik cigdem abla ve bu projeye katilan herkese..
Buda "TURKISH MINOZ!"'larin basarisidir...
bencede çok güzel olmuş.

emeği geçen herkese teşekkürlerEy
Canım mesajla sorup katıldığınız ve doğum günü projesinede dahil olduğunuz proje bu sadece size yolladığım projede değişiklik oldu onu daha fazla katılım olduğunda tekrar gözden geçireceğiz onun için hala sır :D doğum günü için albümde hazırlanıyor İnşallah ondanda dönüş olursa tadından yenmez :D
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler