Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey

Tam Görünüm: SESSİZLİĞİMİZİ BOZALIM MI MINOZLAR ? FIRTINA KOPARALIM MI ?
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
[Resim: k2zogg.jpg]
LeeMinHo'nun oyunculuğa başlamasının 8.yılı yani debutunu kutlamak için projemizin olacağını daha önce söylemiştik evet başlıyoruz.

2 Sene üst üste debut projelerimiz LeeMinHo'nun resmi facebook sayfasının cover (kapak) resmi oldu. Geçen sene boğaz köprüsüne lazer projesi sayesinde MinHo MinHo'nun şirketi ve Dünyanın heryerinden Minozların beğenisini kazandık. Lazer projemizden çok daha güzel harika bir proje ile karşınızdayız lazer projemizde jeopolitik konumumuza kadar bahsettilerse bu proje rüyalarını bile süsler. LeeMinHo işine çok düşkün biri işine adeta aşık o yüzden debut projesi bizler için önemli.

Projenin neolduğunu sadece projeye destek olacak Minozlar bilecek ve gruba sadece kesin katılacak olan Minozlarımız yer alacak ve asla yapılacak projeyi kimseye söylemeyip sır olarak saklayacaklar. Proje tamamen süpriz olmalı etkili olabilmesi için. Projelerimize maddi desteklerimiz öyle uçuk rakamlar değil bütçeyi sarsmayacak şekilde belli zaman zarfında 25 lirayı geçmeyecek desteklerden oluşur. Projemize destek olanlarınız arasından eğer ilgili olanlarınızı görürsek proje ekibimize de dahil olabilirsiniz. Ekibimiz de sizlerin içinden oluştu sonuçta.

GELELİM diğer süprizimize debut projesine destek olan her arkadaşımız isterlerse doğumgünü projesine katılabilecek Fotoğrafı ile birlikte 1 cümlelik doğum günü tebrik mesajını bize ulaştıracak bizde MinHo'ya göndereceğiz. YANİ 1 DESTEKLE 2 PROJEYE BİRDEN Proje ile ilgili tüm detayları grupda açıklayacağız. Projeye son katılım 15 Nisan yani uzunca bir süre var herkesin desteğini bekliyoruz. İNŞALLAH harika bir projeyi hepbirlikte başarırız Allahın izniyle Minozlarım. Haydi hepinizin desteğini bekliyoruz.

Gruba katılmak için aşağıdaki linke tıklayın Lütfen sadece yukarıdada yazdığım gibi kesin destek olacak arkadaşlarımız katılsın.

Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.
şuleeminho
Katılmayı şu an acayip istiyorum çok merak ediyorum projenizi.Müthiş birşey olacağa benziyor.Ahh şu yaş sorunu olmasa.Küçük minoz olmak gerçekten de çok zor. Ak Ak
kaçmaaaz:)
Doğum günü tebrik mesajını kime yollayalım?
yaş sorun küçüğüm.aileme haber vermeden yapmam gerek ve bu yüzden para sorun :( ne yapabilirim ?
bende katılmak istiyorum ama şimdi kesin karar versem o gün gelince sorun çıkarsa ne yapacağım
Yaş sınırı kaç ?
Genelde herkes küçüğüm diyorda ..
Katılmak istiyorum ama kesin değil para bulmam lazım annemgil vermez :D:D
Neyse offf çok merak ettim!
Şimdiden elinize sağlık ^^
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler