Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey

Tam Görünüm: LEE MİN HO faith'teki askiyon sahneleri ve gözleriyle "ünlü sahneler yapan"kişi oldu.
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
SBS'nin pazartesi-salı dizisi Faith (senaryo SONG gina ,yönetmen KİM jong hak,SHİN yonh hwi,prodüksiyon Faith ,PSC).LEE min ho muhteşem aksiyon sahneleri , üç boyutlu çekim ve gözleriyle bir şölen yaşatıyor.
15.bölümde seyirciler özellikle onun sahneleri sırasında çok etkilendi.Bu bölümde Deok Heung Gun (PARK yoon jae )Eun soo'yu (KİM hee sun )hasta etmek için zehir kullandı.Bu durum Choi young'u Deok Heung Gun 'a karşı neredeyse patlayacak hale getirdi.LEE min ho bu sahnede duygularını kontrol edemeseydi, kana susamış bir yüz ifadesiyle ve gözlerinde yaşlarla oynadı.Bu onu ayrı düşmüşler gibi gösterdi.
16.bölümde Choi young ortaya çıkıp No- gu'un önünde düşmanlarıyla ölümüne dövüştü.Bu sahne LEE min ho 'nun tatmin edici aksiyon sahneleriyle seyirciyi heyecanlandırdı.

Dizinin bir temsilcisi "LEE min ho sahiden yüksek tansiyonlu sahnelerde uzun bir kılıç kullandı.Bazı zor sahnelerde figüranlar ve diğer karakterlerin uyumları önemliydi.O aksiyonu idare etmek için şahsen adım attı ve hatasızca çekti.Yüzünde azimle hoş sahneler çekti ve prodüksiyon ekibini şaşırttı."dedi.

SBS'nin pazartesi-salı günü yayınlanan dizisi "Faith" 17. bölümüyle 8 ekim'de akşam 9:55 te yayınlanacak.

çeviren:leylamira
kaynak:topstarnews
çeviri için teşekkürler canım :)
hala çok eksiğim var ama çalışıyorum.zamanla daha iyi olacağım. teşekkürler
Ne güzel sahneydi o ya :D
Şuanda bile çok iyi eline sağlık dahada iyi olacaktır :)
teşekkürler canım :)
sağolun kızlar. :) :)
Hep derim gözlerini çok güzel kullanıyor Minho çok etkileyici bakıyor benle Şulem bunu taa ne zamandan beri hep söylerdik sonunda dediğimize geldiler
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler