Lee Min Ho Turkey | Minoz Turkey

Tam Görünüm: Lmh oppamın mağazanın kapısında bir resmi varmış..hemde türkiyedeee
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Şu hasta halimle yine oppa aşkıyla neler buldum...Herzaman ki gibi mobil olarak facebookta takılırken şakkk diye bir yazı dikkatimi çekti... Al " Çankırı da bir mağazanın kapısında asılı olan Lee Min Ho fotoğrafı:) " yazı aynen buydu...fotoğrafı bi açtım ne görim gerçekten vitrinde oppam var...Bi anda şok şok şok oldum yeminle.... Ama şuan çok mutluyum yaaa... Resmi göndersem mi napsam..??? Bn


[Resim: 417169_361637613848893_142661449079845_1...6507_n.jpg]
Çankırı'ya mı gitsek napsak T_T
Yerim onu ya maşaallah çok tatlı :D
Taa 2009'daki hali değil mi bu :D
Türkiye'ye ancak ulaşmış tabi eheheh :D
gecikmelide olsa evet anca gelmiş tee buralara kadar..... :D
Resimlerinin yanında kendiside gelir inşallah Ag
Levis Resmi şaşırmayın kuzular 2010 daydı Turkish Minoza bir kız MinHo gördüm dedi aynen bu şekilde Manisadaki bir Levis mağazasında dedim adresi ver İzmire yakın giderim :D dedi aralarda merkezdedeğil bulamazsın nasıl üzülmüştüm Manisaya gidicektim ciddi ciddi.

Yani arkadaşlar Levis mağazaları görünce hemen içeri girin ve göz atın ben İzmirdeki Levis mağazalarına girdiğimde hep bakıyorum belki karşılaşırım diye ama :( yok.
(02-04-2012 09:45 PM)Minhoresu ♥ Yazılan: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.Resimlerinin yanında kendiside gelir inşallah Ag

aammmiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......................... Bu
(02-04-2012 10:05 PM)şuleeminho Yazılan: Ziyaretçilerin Bağlantıları Görebilmesi İçin Foruma Üye Olmaları Gerekiyor.Levis Resmi şaşırmayın kuzular 2010 daydı Turkish Minoza bir kız MinHo gördüm dedi aynen bu şekilde Manisadaki bir Levis mağazasında dedim adresi ver İzmire yakın giderim :D dedi aralarda merkezdedeğil bulamazsın nasıl üzülmüştüm Manisaya gidicektim ciddi ciddi.

Yani arkadaşlar Levis mağazaları görünce hemen içeri girin ve göz atın ben İzmirdeki Levis mağazalarına girdiğimde hep bakıyorum belki karşılaşırım diye ama :( yok.

istanbulda nerde vardır acaba yaaa...... Bn hmn bulup bakmam gerek..... Gc
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler